دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ارزیابی ادبی آلمانی ها از قرآن در پروژه «کورپوس کورانیکوم»

No image
ارزیابی ادبی آلمانی ها از قرآن در پروژه «کورپوس کورانیکوم»
خبرگزاری فارس: مدیر غرفه آلمان در بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن گفت: طرح تحقیقاتی «کورپوس کورانیکوم» در نظر دارد یک ارزیابی ادبی روی متن قرآن انجام دهد.
میخائیل مارکس، مدیر غرفه آلمان در بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار آیین و اندیشه فارس اظهار داشت: در اروپا این اندیشه که کتاب‌های آسمانی از روی روایت‌های شفاهی تدوین شود، وجود ندارد.
وی گفت: با توجه این نوع نگاه، «گوتهلف برگشترسر» محقق آلمانی تصمیم به عکس‌برداری نسخ و ضبط قرائت‌های قرآن‌ در سده اول تا چهارم هجری کرد.
مارکس تصریح کرد: اما به دلیل فوت «برگشترسر» این عکس‌ها در آکادمی علوم بایرن در مونشن توسط «اوتو پرتزل» شاگرد وی مورد پژوهش قرار گرفت، ولی در نهایت، این پروژه از دو سال قبل به ریاست «آنگلیکا نویویرث» و با همکاری «نیکولای سیناسی» و من در حال پیگیری است.
این نویسنده آلمانی، نام این پروژه تحقیقاتی را «کورپوس کورانیکوم» عنوان کرد و گفت: این طرح در نظر دارد یک ارزیابی ادبی روی متن قرآن انجام دهد.
وی در ادامه اظهار داشت: بررسی متون موجود قرآنی در محیط پیدایش قرآن و در دنیای باستان اخیر که با میراث فرهنگی اروپا در خاور نزدیک ارتباط مستقیم دارد، موجب شده است، این طرح از پژوهش اولیه برگشترسر فراتر رود.
مدیر غرفه آلمان در بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن گفت: در بخش مستندسازی این پروژه از تلاش‌های برگشترسر به عنوان پیش‌فرض استفاده شده و آرشیو قرآن‌های خطی او مورد استفاده قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه با این تحقیق به نوعی تاریخ تحول قرآن از سده اول تا چهارم هجری به تصویر کشیده شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم این کار تحقیقی پلی میان شرق و غرب ایجاد کند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

تاریخ‌نگارانی كه ناسيوناليسم باستان‌گرایی را در نظام تعليم و تربيت چيره كردند
Powered by TayaCMS