دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند

No image
اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و شوراهای وابسته به این سازمان خواست از سازمان ملل متحد بخواهند مصوبه‌ای صادر کند تا به موجب آن اهانت کنندگان به اسلام و مقدسات اسلامی جریمه و مجازات شوند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالعزیز بن عثمان تویجری مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی ( آیسیسکو) در پی افزایش اهانت به اسلام و مقدسات اسلامی طی بیانیه ای تصریح کرد: کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای وابسته، با این تصمیم در خصوص صدور مصوبه مذکور موافقت کرده اند .
وی این اقدام را در شرایطی که تعرض به انبیاء و مقدسات الهی و دینی افزایش یافته بسیار ضروری اعلام و سکوت در مقابل چنین اقداماتی را غیرممکن خواند .
وی با اظهار تأسف از چگونگی تعامل و برخورد سازمانهای غربی با مسائل ملت مسلمان افزود: در مورد اهانت به ادیان و انبیاء الهی باید جایگاه کشورهای اسلامی در دفاع از حضرت محمد (ص)، دیگر انبیاء و مقدسات دینی ثابت و مشخص شود، با وجود همه حساسیتهایی که وجود دارد، اما هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

تاریخ‌نگارانی كه ناسيوناليسم باستان‌گرایی را در نظام تعليم و تربيت چيره كردند
Powered by TayaCMS