دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مصافحه و آمرزش گناهان

ابوعبیده می‌گوید: در سفری سوار بر یک شتر با امام باقر(ع) هم سفر بودم، من در یک طرف کجاوه و آن حضرت در طرف دیگر آن بود.
مصافحه و آمرزش گناهان
مصافحه و آمرزش گناهان

ابوعبیده می‌گوید: در سفری سوار بر یک شتر با امام باقر(ع) هم سفر بودم، من در یک طرف کجاوه و آن حضرت در طرف دیگر آن بود. هنگام سوار شدن، نخست من سوار می‌شدم، بعد او سوار می‌شد. وقتی هر دو در جای خود قرار می‌گرفتیم، آن حضرت به من سلام می‌کرد و مانند مردی که دوست خود را تازه دیده است مصافحه می‌نمود و احوالپرسی می‌کرد و هنگام پیاده شدن، آن حضرت زودتر از من پیاده می‌شد. وقتی در زمین قرار می‌گرفتیم، آن حضرت به من سلام می‌کرد و باز مانند کسی که بعد از مدتها دوستش را تازه دیده به گرمی مصافحه می‌کرد و احوالپرسی می‌نمود. به آن بزرگوار عرض کردم شما به گونه‌ای رفتار می‌کنید که هیچ کس آن گونه رفتار نمی‌کند! حضرت در پاسخ فرمود: «آیا نمی‌دانی که پاداش دست دادن به هم چقدر فراوان است؟ مومنان وقتی که به همدیگر می‌رسند و با هم مصافحه می‌کنند، آن چنان گناهانشان می‌ریزد که برگ درختان (در پاییز) می‌ریزد، خداوند به آنها به نظر رحمت می‌نگرد تا از همدیگر جدا گردند.» 

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

بررسی علل رواج باستان‌ستايی در ايران معاصر

تاریخ‌نگارانی كه ناسيوناليسم باستان‌گرایی را در نظام تعليم و تربيت چيره كردند

پر بازدیدترین ها

آرزوهای آبی و صورتی

آرزوهای آبی و صورتی

الان تا به پدر و مادرها بگویی چند روز دیگر روز جهانی کودک است،صدای همه شان در می آید که ای بابا! همه روزهای سال روز کودک و دوره و دوره فرزندسالاری است و مگر این بچه ها می گذارند از این حرف ها... اما واقعیتش یک روز، مخصوص بچه ها. تقویم را ورق بزنید.
No image

کتاب «دشت عباس» منتشر شد

Powered by TayaCMS