دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام

No image
آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، صبح امروز، با موضوع«روحانیت و نظام»، در قم آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین روز ششمین اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، امروز، 30 خرداد‌ماه، با حضور سران قوای مققنه، مجریه و قضاییه در قم برگزار می شود.
در ابتدای این مراسم تصاویری از آیت الله مشکینی(ره)، رییس سابق جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پخش شد که وی به حاضرین خیرمقدم گفت.
در ادامه آیت الله محمد یزدی، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت ابراز داشت: باید روحانیت و حوزه های علمیه نسبت به حفظ کیان حاکمیت اسلامی عنایت خاصی داشته باشند.
وی تصریح کرد: هم‌چنان که امام راحل(ره) فرمودند که حفظ اساس حکومت اسلامی از اوجب واجبات است ما نیز باید برای حفظ این کیان تلاش کنیم.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید همکاری همه علما برای پیشبرد اهداف عالی اسلام و ترویج دین مقدس اسلام و حکومت اسلامی باشد.
در ادامه این همایش علمای بلاد به ارائه دیدگاه‌ها خود درباره وظایف روحانیت و نظام می‌پردازند.
روز گذشته اجلاسیه در کمیسیون‌های سه‌گانه با موضوعات«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی»، «مطالبات و انتظارات متقابل» و «راهبردها و خط‌ مشی‌ها» تشکیل جلسه دادند.
رابطه و نقش روحانیت در اسلامیت نظام، تأثیر متقابل عملکرد روحانیت و نظام، بازشناسی خلأهای ارتباطی روحانیت و نظام، روحانیت و حوزه‌های علمیه پایگاه ایدئولوژیک نظام؛ از محورهای کمیسیون«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی» از مهم‌ترین بخش‌های این کمیسون‌ها به شمار می‌آید.
همچنین در کمیسیون«مطالبات و انتظارات متقابل»، سه سطح از سیاستگذاری و برنامه‌ریزی کلان، قانونگذاری و حقوق اجرایی، نهادینه کردن مسؤولیت روحانیت و حوزه علمیه؛ نسبت به تعمیق عینیت دین و سیاست در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه، مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است، ساعتی دیگر محمود احمدی نژاد، رییس جمهور کشورمان، آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی، رییس قوه قضائیه، و حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس تشخیص مصلحت نظام؛ سخنرانی خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب جامعه برتر

کتاب جامعه برتر

کتاب «جامعه برتر» با نگاهی عمیق و نو در کلمات گهربار امیرالمؤمنین علیه السلام، بحث امر به معروف و نهی از منکر را مورد بررسی قرار داده است.

پر بازدیدترین ها

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

آیت الله العظمی مرعشی نجفی بارها می فرمودند شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب , دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمومنین (علیه السلام) با جمعی حضور دارند .
No image

هر روزش مهربانی بود

مطلب حاضر، نگاهی دارد به سیره عملی پیامبر (ص) در نحوه ارتباط با غیر مسلمانان، بویژه پیمان‌نامه‌ها و نامه‌هایی که از جانب آن حضرت برای تعامل هر چه بیشتر با جهان آن روزگار سامان داده می‌شد...
No image

راهکارهاى پیشگیرى و مبارزه با گناهان‌

تنها مکتبى که مى‌تواند انسان و بشریت را از منجلاب گناهان و فساد رهایى بخشد مکتب قرآن است.قرآن طرح و برنامه خود را در این زمینه در دو بخش ارائه مى‌دهد،بخش پیشگیرى و جلوگیرى از فساد و هجمه‌هاى فرهنگى و گناهان و طرح برداشتن و از بین بردن فساد موجود و هجوم‌هایى که انجام گرفته است و گناهانى که وجود دارد...
Powered by TayaCMS