دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعلمیت آیت‌اللَّه سید ابوالحسن اصفهانى

No image
اعلمیت آیت‌اللَّه سید ابوالحسن اصفهانى

شیخ عبدالنبى نورى، پس از مدتى کوتاه رساله‌اش را جمع کرد و چون پرسیدند چرا چنین کردى، جواب داد: «در مکاشفه‌اى بنا بود با امام زمان ملاقات کنم اما به جاى آن حضرت با نایب او مکاشفه نمودم که کسى جز آیت‌اللَّه سید ابوالحسن اصفهانى نبود، در آن حال در شش مسئله شرعى مشکل داشتم که جواب داد و متوجه بودم که آنچه مى‌گوید حقیقت داشته است پس فهمیدم او اعلم است و نباید رساله من در ردیف اثرش قرار گیرد از این جهت اجازه ندادم توزیع شود.»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

آیت الله العظمی مرعشی نجفی بارها می فرمودند شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب , دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمومنین (علیه السلام) با جمعی حضور دارند .
No image

عفو و بزرگوارى در سیره پیشوایان‌

یکى از صفات ارزشى بسیار مهم که در رأس ارزش‌ها قرار دارد صفت عفو و گذشت و بزرگوارى در برخوردها است تا آنجا که امیرمؤمنان على(ع) آن را تاج ارزش‌ها خواند و فرمود: «العفو تاج المکارم؛(1) عفو و گذشت تاج و زینت فضایل اخلاقى است.»
Powered by TayaCMS