دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پشتکار و همّت عالى

No image
پشتکار و همّت عالى پشتکار و همّت عالى:

او محقّقى تلاشگر و داراى پشتکارى عجیب بود. با اینکه کمتر از استاد بهره برد، به قلّه هاى رفیع علم دست یافت.

براى حلّ مشکلات کتابها، روزها وقت مى گذاشت. بعضى از کتابهایى که او تصحیح کرده است سالها طول کشیده اند ولى او هرگز خسته نشد و کار را به انجام رساند. کار تصحیح «تفسیر گازر» حدود 5 سال و «نسائم الأسحار» ـ با حجم اندک آن ـ حدود سه سال طول کشیده است.

همّت استاد در چاپ کتابها نیز ستودنى است، بسیارى از ساعتهاى عمرش را در چاپخانه ها گذراند. در هنگام چاپ تفسیر گازر بیشتر روزها، در چاپخانه مى ماند و همان جا ناهار مى خورد.([11])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

پر بازدیدترین ها

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

آیت الله العظمی مرعشی نجفی بارها می فرمودند شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب , دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمومنین (علیه السلام) با جمعی حضور دارند .
No image

عبور از پرده‌های نور

مناجات شعبانیه دعایی است که به روایت «ابن خالویه» از زبان امیرالمومنین(ع) است و امامان دیگر در «ماه شعبان» می‌خواندند.
No image

از فقر تا غنا

درباره فضیلت دعا و مناجات به مناسبت فرا رسیدن ماه پر برکت شعبان.
No image

اخلاقِ قرآنى

No image

مال و ثروت

Powered by TayaCMS