دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم

No image
برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در پایان همایش نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز، که هشتم آذرماه در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، میزگردی با حضور اساتید و صاحبنظران به منظور پاسخ‌گویی به سؤالات تشکیل شد.
در این میزگرد حجت‌الاسلام جعفر انواری، از کارشناسان علوم قرآنی، در پاسخ به سؤال نقش ازدواج موقت در کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه ایدز گفت: اگر در جامعه امکان ازدواج دائم برای فرد نباشد، باتوجه به شرایط لازم، می‌تواند ازدواج موقت کند.
وی افزود: البته وظیفه مسؤولان و مردم تسهیل ازدواج جوانان است؛ زیرا ازدواج موقت اگر با توجه به مسائل اجتماعی و شرعی صورت نگیرد و به درستی در جامعه تبیین نشود، نه تنها راه‌گشای مسائل نیست، بلکه خود به عنوان مشکل خانواده‌ها را درگیر می‌کند.
حجت الاسلام انواری ادامه داد: سوء استفاده از احکام شرعی موجب زیر سؤال رفتن احکام نمی‌شود و متولیان فرهنگی موظفند جامعه را نسبت به آموزه‌های جامع و کامل اسلام برای داشتن زندگی سالم آگاه کنند.
در پایان میزگرد نیز حجت الاسلام حسام‌الدین آشنا، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، اظهار داشت: اگر خانواده‌ها را با آموزش صحیح آگاه کنیم، قطعاً جامعه در برابر آسیب‌ها ایمن می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS