دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند

No image
اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و شوراهای وابسته به این سازمان خواست از سازمان ملل متحد بخواهند مصوبه‌ای صادر کند تا به موجب آن اهانت کنندگان به اسلام و مقدسات اسلامی جریمه و مجازات شوند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالعزیز بن عثمان تویجری مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی ( آیسیسکو) در پی افزایش اهانت به اسلام و مقدسات اسلامی طی بیانیه ای تصریح کرد: کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای وابسته، با این تصمیم در خصوص صدور مصوبه مذکور موافقت کرده اند .
وی این اقدام را در شرایطی که تعرض به انبیاء و مقدسات الهی و دینی افزایش یافته بسیار ضروری اعلام و سکوت در مقابل چنین اقداماتی را غیرممکن خواند .
وی با اظهار تأسف از چگونگی تعامل و برخورد سازمانهای غربی با مسائل ملت مسلمان افزود: در مورد اهانت به ادیان و انبیاء الهی باید جایگاه کشورهای اسلامی در دفاع از حضرت محمد (ص)، دیگر انبیاء و مقدسات دینی ثابت و مشخص شود، با وجود همه حساسیتهایی که وجود دارد، اما هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS