دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ ترویج غدیر تبلیغ رسالت همه انبیاء الهی است.

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ ترویج غدیر تبلیغ رسالت همه انبیاء الهی است.
آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی گفت: جریان غدیر نباید در قالب هنرهای کاذب عرضه شود و باید شئون ولایی در برنامه‌های مربوط به اهل بیت (ع) رعایت شود.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اعضای ستاد غدیر افزود: حقایق زندگی شخصیت و فضایل حضرت علی (ع) باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد و با حفظ قداست آن به جامعه منتقل شود.
وی با اشاره به وظیفه علما و روحانیون در احیاء فرهنگ غدیر خاطرنشان کرد: علمای منصف سایر ادیان و مذاهب بر ولایت حضرت امیرالمومنین (ع) صحه گذاشته‌اند و باید با استفاده‌ از این فرصت مکتب غنی اهل‌بیت (ع) را به جهانیان صادر کنیم.
این مرجع تقلید ولایت آن حضرت را هم‌طراز با رسالت انبیاء الهی دانست و تصریح کرد: این از ظرافت‌هایی است که در مسئله غدیر وجود دارد و در قرآن کریم جز ولایت، هیچ موضوعی بدین صورت مورد تاکید قرار نگرفته است، اگر بتوانیم آن را به درستی معرف کنیم رسالت همه انبیاء را ابلاغ کرده‌ایم.
صافی گلپایگانی با تاکید بر گسترش فرهنگ غدیر در همه ابعاد یادآور شد: حضرت علی (ع) در جهان اسلام مظلوم واقع شده است و باید سعی شود ذکر و یاد آن حضرت در همه مجالس و محافل زنده نگه داشته شود و هر فرد به اندازه توان خود در این مسیر گام بردارد.
آیت‌الله العظمی ‌صافی ‌گلپایگانی در ادامه بیان داشت: خطبه‌های برجسته‌ای که از امیرالمومنین (ع) پیرامون معارف ذکر شده است، نشان از غنای فرهنگ شیعی دارد و ترویج آن خدمت به تمام بشریت است.
وی تصریح کرد: حضرت علی (ع) خودش را فانی در وجود مقدس رسول اکرم (ص) می‌دانستند و معارفی که آن حضرت از پیامبر درک می‌کردند هیچ احدی آن را درک نمی‌کرد.
این مرجع تقلید برپایی جشن‌های غدیر با رعایت مسائل شرعی و حفظ شان و عظمت غدیر را مورد تاکید قرار داد.
در ابتدای این دیدار دبیر اجرایی ستاد غدیر با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های ستاد گفت: همایش غدیر علاوه بر داخل کشور در کشورهایی نظیر آذربایجان و گرجستان با حضور علمای سایر ادیان و مذاهب برگزار شده است و امسال نیز در استان سیستان و بلوچستان تحت عنوان امام علی (ع) محور وحدت اسلامی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام حسینی بیان داشت: تا کنون به 400 خانواده و 200مستبصر هدایایی از سوی این ستاد اهداء شده است که امیدوارم با توسعه فعالیت‌ها بتوانیم غدیر را در جامعه بسط و گسترش دهیم.
آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی همچنین در دیدار جمعی از مدیران مرکز مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی حوزه علمیه قم، پژوهشگران و طلاب حوزه علمیه را به آمادگی برای مقابله با رواج فرقه‌های خرافی و پاسخ‌گویی به‌شبهات دینی فراخواند.
این مرجع تقلید دفاع از دین و مقابله با رواج فرقه‌های خرافی را، جهاد در راه دین خواند و گفت: وظیفه روحانیت، بلکه هر مسلمان تبلیغ دین اسلام و دفاع از آن است.
صافی گلپایگانی افزود: پاسخ‌گویی به ‌شبهات در مسائل مختلف و مبارزه با خطر انحراف جامعه به ‌سمت فرقه‌های گمراه‌کننده، نیازمند مجهز‌بودن به ‌سلاح علم و دانش است.
وی تأکید کرد که وجود گنجینه‌های علمی ارزشمند در کشور، نشان‌دهنده توانایی کامل اندیشمندان دینی برای مقابله با رواج این‌گونه خرافات و نیز بیانگر فعال‌ بودن حوزه‌های علمیه در پاسخ‌گویی به‌ شبهات شبهه‌افکنان است.
صافی گلپایگانی در پایان‌ بر ضرورت آمادگی روحانیت برای پاسخ به شبهات دینی تأکید و تصریح کرد که وجود فرقه‌های باطل هجوم به‌ دین است و خطرات این هجوم بیشتر متوجه روحانیت به‌ عنوان مدافعان عقائد شیعی است.
در حاشیه این دیدار مدیر مرکز مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی حوزه علمیه قم گزارشی از فعالیت‌های این مرکز ارائه داد و پاسخ‌گویی به‌ شبهات دینی را هدف تأسیس آن بیان کرد.
حجت‌الاسلام روشن‌تن در گزارش خود افزود: مرکز مطالعات حوزه با تشکیل 9 گروه علمی در بخش‌هایی نظیر قرآن، حدیث، امامت، دین‌پژوهی و مباحث اعتقادی تا کنون به حدود 120 هزار سؤال و شبهه دینی پاسخ داده است.
مدیر مرکز مطالعات حوزه علمیه قم، همچنین تصریح کرد: بررسی 20 هزار سؤال ذخیره‌شده، 200 سایت و 900 شبهه اینترنتی و نیز نشر بیش از 50 عنوان کتاب و نظارت بر انتشار 40 کتاب دیگر، از فعالیت‌های این مرکز دینی حوزوی به‌شمار می‌آید.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

تبلیغ تربیت گرا – جلد اول - کلیات

مخاطبین نوشته‌ی پیش‌رو دست‌اندرکاران امر تبلیغ بوده و شامل کلیات تبلیغ تربیت‌گرا می‌باشد و مبتنی بر آیات و روایات تالیف شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد چهارم - روش لسانی

اثر حاضر، به ترسیم روش های لسانی ارائه مفاهیم تبلیغی پرداخته است. مباحث این کتاب در ده فصل ارائه شده است.
تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

تبلیغ تربیت گرا – جلد سوم - محتوای لسانی

در پژوهش‌هایی که در عرصه دانش تبلیغ انجام شده است، «محتوا» و زوایای مختلف آن مورد توجه جدی پژوهشگران قرار نگرفته است. مجموعه پیش‌رو «محتوا» را در بخش لسانی تبلیغ تربیت گرا ترسیم می‌کند.
کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب قواعد تبلیغ دین در کتاب و سنت

کتاب در سه بخش تدوين‌شده است: بخش نخست به کليات و تعريف تبليغ دين مي‌پردازد و در بخش دوم به مباني و اصول تبليغ پرداخته و درنهايت بخش سوم ويژگي‌هاي مبلّغ ديني را بررسي مي‌کند.

جدیدترین ها در این موضوع

No image

منازل سلوک در قرآن و تفاسیر اهل بیت(علیم السلام)

در این متن به منازل سلوک در قرآن و تفاسیر اهل بیت(علیم السلام) با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
No image

رؤیای صادقة پیامبران و ائمه(علیهم السلام)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان رؤیای صادقة پیامبران و ائمه(علیهم السلام) در موضوع مباحث تفسیری آورده شده است.
No image

منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن

متن سخنرانی منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات

در این متن به روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
No image

داستان یوسف(ع) وتبیین بیماری های روحی

در این متن به داستان یوسف(ع) وتبیین بیماری های روحی با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن

متن سخنرانی منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

بشارت خدا در سوره یوسف به متقین و ارزش دل در پیشگاه خدا

متن سخنرانی بشارت خدا در سوره یوسف به متقین و ارزش دل در پیشگاه خدا در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

خصوصیات و ویژگی های انبیا در قرآن

متن سخنرانی خصوصیات و ویژگی های انبیا در قرآن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

اساس حیات وممات روح وبدن

متن سخنرانی اساس حیات وممات روح وبدن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

الطاف خداوندی به حضرت یوسف(ع)

متن سخنرانی الطاف خداوندی به حضرت یوسف(ع) در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS