دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله جوادی آملی؛ ائمه اطهار (ع) مجوز استخاره آنی به کسی نداده اند.

No image
آیت الله جوادی آملی؛ ائمه اطهار (ع) مجوز استخاره آنی به کسی نداده اند.
آیت‌الله جوادی‌ آملی گفت: ائمه اطهار علیهم‌السلام مجوز استخاره آنی به کسی نداده‌اند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه،‌ این استاد حوزه در دیدار با جمعی از طلاب و دانشجویان افزود: عده‌ای بدون تفکر، مشورت و ارزیابی، فوراً به قرآن تفال می‌زنند،‌ در حالی که این کار از سوی هیچ یک از ائمه‌اطهار علیهم السلام صورت نگرفته است.
وی با بیان این‌که هیچ اشکالی در این نیست که انسان پس از بررسی، برای کار ظاهرالخیر هم استخاره بگیرد، گفت: استخاره دعای خاص خود را دارد که می‌باید پیش از استخاره آن را تلاوت کرد و این دستور اکید اسلامی است و جزو سنن ما به حساب می‌آید.
آیت‌الله جوادی ‌آملی به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) روایتی از ایشان نقل کرده و افزود: آن حضرت تاکید بر تفسیر قرآن داشته‌اند، ما باید تمام اعمالمان را بر قرآن عرضه کنیم و ببینیم که آیا قرآن آن اعمال را امضا می‌نماید یا نه.
این استاد حوزه افزود: اینکه در روز شهادت ائمه اطهار علیه‌السلام شیعیان لباس مشکی به تن می‌کنند و در مراسم عزاداری شرکت می‌نمایند کاری بس پسندیده است اما اصل آن است که فرمایشات آنان را جامعه عمل بپوشانیم.
آیت‌الله جوادی‌آملی با اشاره به مقارن بودن شهادت امام محمد باقر (ع) با روز دانشجو اظهار کرد: هیچ اشکالی ندارد که در چنین روزی فرمایشات آن امام همام به دانشجویان ارایه شود زیرا دانشجویان ما نیز همچون طلاب، علاقه‌مند به سخنان ائمه هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانشان به افزایش سن ازدواج در جامعه اشاره کرد و گفت: افزایش سن ازدواج، خلاف شریعت و غریزه خدادادی است و نباید در جامعه اسلامی این گونه باشد.
این استاد حوزه قناعت را عامل موفقیت در زندگی مادی دانست و گفت: دشمنان ما برای فریب جوانان صف بسته‌اند و دختران و پسران جوان ما باید هوشیار باشند تا دچار ظواهر دنیوی نشوند.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.

پر بازدیدترین ها

No image

خطبه 228 نهج البلاغه : ويژگى‏ هاى سلمان فارسى

خطبه 228 نهج البلاغه موضوع "ويژگى‏ هاى سلمان فارسى" را مطرح می کند.
No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

ویژگی های مادر نمونه از دیدگاه قرآن و مذهب

از زمره صفات ثبوتى و فعل خداوند خالقیت و ربوبیت است. یعنى هم آفریدگار است و هم پروردگار. جریان این دو صفت الهى در مورد انسان به توسط پدر و مادر انجام مى شود و این دو هستند كه وسیله پیدایش او در حیات مادى و رشد و تربیت او بویژه در ایام كودكى اند.
No image

الگوی دینی رفتارها در خانواده و نقش رسانه ملی (2)

غریزه قدرت، محرک زندگی انسانی است که از سه نوع جنسی، گرسنگی و ارتباطی تشکیل می‌شود. غریزه جنسی، مهم‌ترین غریزه زندگی است؛ زیرا از اول یا زن با «هویت زنانه» یا مرد با «هویت مردانه» به دنیا می‌آید.
Powered by TayaCMS