دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فیلسوف فطرت منتشر شد

No image
فیلسوف فطرت منتشر شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فیلسوف فطرت، نگاهی به احوال و افکار آیت الله شاه‌آبادی را به قلم حیدر مرتضوی منتشر کرد.
این کتاب در دو بخش به زندگی و اندیشه‌های آیت‌الله شاه‌آبادی و مجموعه مصاحبه‌ها و گفتگوهای انجام شده با افرادی که به گونه‌ای با این عالم برجسته در ارتباط بودند، پرداخته است.
در بخش نخست این کتاب مطالبی چون سرگذشت آیت‌الله شاه‌آبادی، پاره‌ای از ویژگی‌های اخلاقی، اقامه حدود شرعی در اصفهان، اوضاع سیاسی اصفهان در زمان ناصرالدین شاه، مهاجرت به نجف و دیگر بخش‌های زندگی وی آمده است. در این بخش مطالبی چون انسان‌شناسی و نظریه‌های فلسفی آیت‌الله شاه‌آبادی، تأثیر افکار آیت‌الله شاه‌آبادی و مبانی اندیشه سیاسی در اسلام از دیدگاه آیت‌الله شاه‌آبادی نیز ارائه شده است.
بخش دوم این کتاب نیز دربردارنده مطالبی چون مصاحبه با آیت‌الله نورالله شاه‌آبادی، فرزند آن عالم شیعی، گزیده‌هایی از سخنان دکتر ابوالقاسم گرجی، گزیده‌هایی از سخنان آیت‌الله عبدالکریم حق‌شناس و لزوم طهارت نفس از دیدگاه آیت‌الله شاه‌آبادی است.
کتاب فیلسوف فطرت، نگاهی به احوال و افکار آیت الله شاه‌آبادی به قلم حیدر مرتضوی یکی از 9 پژوهش ویژه کنگره آیت‌الله شاه‌آبادی است که با شمارگان دوهزار نسخه، در 260 صفحه در سال جاری از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
علاقه مندان می توانند جهت تهیه کتاب به نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مراجعه کنند یا با شماره های 88503341 و 88505402-021 تماس بگیرند.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

منابع تاريخي زندگي پيامبر (ص)

معمولاً زندگي‌نامه‌ انسان‌هاي بزرگ تاريخ، آميخته با افسانه‌ها و خرافه‌هاست؛
بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.

پر بازدیدترین ها

No image

ظلم در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد ظلم بیان شده است آورده شده.
No image

صدقه به فامیل واجبتر است یا دیگران؟!

نظر به این‌ که هر شخصی نسبت به بستگانش آگاهی بیشتری دارد و اگر در میان آنان شخص نیازمندی باشد وی را می‌شناسد بر این اساس، اگر همه ما به این وظیفه عمل کنیم دیگر در جامعه، نیازمند و فقیری موجود نخواهد بود.
No image

برخورد با همسر در اسلام

بر خلاف برخی تفکرات غلط و عوامانه و در حقیقت ظالمانه، در منطق اسلام زن برای مرد یک کنیز یا یک برده ویا کسی که کار منزل را انجام میدهد، واز بچه های شوهر نگهداری میکند نیست، بلکه به عنوان شریک شوهر ویار و همکار او در اداره امور زندگانی و تربیت فرزندان مطرح میباشد، لذا اسلام دستور فرموده که همسران باید از اذیت و بد زبانی و فحاشی به یکدیگر بپرهیزند.
No image

حب دنیا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد حب دنیا بیان شده است آورده شده.
No image

ايمان در قرآن

Powered by TayaCMS