دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

خبرنگار و خبررسانى

خبرنگار و خبررسانى
خبرنگار و خبررسانى

خبرنگار و خبررسانى‌


خبرنگاران لحظات نابودشدنى و زوال‌یافتنى را تثبیت و ابدى مى‌کنند.

خبرنگارى که در دشوارترین مناطق وارد عرصه‌ى خبررسانى مى‌شود و خود را به آب و آتش مى‌زند، نمى‌شود فرض کرد او صرفاً در صدد فرونشاندن آتش کنجکاوى شخصى است، یا براى به‌دست آوردن یک مابه‌ازاى مالى تلاش مى‌کند.

هر حادثه وقتى در چاردیوارىِ سکوت و بى‌اعتنایى و غفلت قرار بگیرد، خواهد مرد و فراموش خواهد شد. پایدار شدن حوادث بستگى دارد به این‌که مبلّغان و خبررسانانى امین، صادق و با انگیزه داشته باشند.

به مسئله‌ى خبررسانى باید به این چشم نگاه کرد که به نیت ترویج خیر باشد.

در دعا مى‌خوانیم: «افضل زاد الرّاحل الیک عزم ارادة»؛ برترین توشه‌ى رهروان این راه، عزم و اراده است. اگر این اراده و عزم وجود داشته باشد، نیروها در وجود انسان به‌کار مى‌افتند؛ استعدادها شکوفا مى‌شوند و فکر و جسم - هر دو - کار مى‌کنند. ... کار کسانى که در عالم خبر و گزارش و کارهاى ذهنى و فکرى در ارتباط با مردم هستند، از این جهت بسیار اهمیت پیدا مى‌کند. (از فرمایشات رهبر فرزانه و حکیم)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

نعمت هاي معنوي

No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
Powered by TayaCMS