دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

السیوف البارقه او تنبیه اصحاب الخرقه

No image
السیوف البارقه او تنبیه اصحاب الخرقه وى در مقدمه کتاب خود یادآور مى‌شود که کتاب کشف الاشتباه در کجروى‌هاى اصحاب خانقاه مورد توجه صوفى‌ها قرار گرفته و فریاد اعتراض آن‌ها بلند شده است. مؤلف براى این که مشخص کند او تنها کسى نیست که بر علیه صوفیه قلم به دست مى‌گیرد، نام 124 کتاب را که بر علیه صوفیه از جانب عالمان بزرگ شیعه تألیف شده ذکر مى‌کند. مؤلف در این کتاب احوال اشخاصى که به تصوف متهم هستند را بررسى و برخى را تبرئه و تصوّف برخى را اثبات مى‌کند

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

مسئولیت انسان در اسلام

واژه مسئولیت و ریشه های ان از سلسله واژه هایی است که به صورت مکرر در جای جای قرآن کریم مورد تصریح قرار کرفته است. خدای متعال از نقش ابزار هایی که برای بالا بردن سطح اگاهی انسان افریده شده اند همانند گوش و چشم و قلب.پرسش نموده که ایا همواره به دنبال کشف حقیقت بوده اند یا به صرف دریافت هرگونه مطلبی ولو به صورت مشکوک و مظنون- بدان اعتماد ورزیده و ان را ملاک و معیار برای جهت دهی رفتار قرار داده اند.
No image

معراج پیامبر(ص) و پاسخ به شبهات آن

معراج پیامبر یک سفر آسمانی است که در بردارنده شنیدنیهایی از بهترین مخلوق عالم و برترین موجود الهی است. موجودی که به سبب بندگی خالص برای حضرت حق(جل جلاله)به درجاتی رسید که حتی بزرگترین ملک هم از رفتن به آنجا عاجز بود.
Powered by TayaCMS