دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است

No image
رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت از فرهنگ باید دستگاههای مختلف اهتمام همه‌گیر داشته باشند، گفت: برای تحقق این امر عزم و اراده ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مظلومیت در عرصه فرهنگ به عوامل مختلف بستگی دارد، اظهار داشت: طراحی و برنامه ریزی در حوزه فناوری، نگاه نظام اجرایی کشور، منابع انسانی و منابع مالی لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت، باید دستگاهها، دولت، مجلس، مسئولین و دست اندرکاران اهتمام همه گیر داشته باشند تا رفع مظلومیت محقق شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: در برنامه های سالیانه، در چشم انداز و تحقق اهداف چشم انداز و همچنین در سیاستهای کلی برنامه و توسعه که اینک مسئولین در حال تدوین برنامه توسعه پنجم هستند، دقت لازم در راستای تحقق این امر صورت گیردف، بنابراین یک اراده ملی برای رفع مظلومیت فرهنگ ضروری است.
حجت الاسلام دکتر خاموشی با یادآوری تعامل فرهنگی با دیگر کشورها، افزود: جمهوری اسلامی ایران در تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی باید به سیاستگذاری کلان، خرد، منطقه‌ای و حتی با تقسیم‌بندی کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و مناطق قاره‌ای توجه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه محور فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است، گفت: در اساسنامه این سازمان این مهم دیده شده است. باید نهادهای مختلف خود را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هماهنگ کنند تا در ارائه فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور نیز این ضرورت مهم، با هماهنگی و همکاری تحقق یابد .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است

پر بازدیدترین ها

آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
تربیت اخلاقی در فرد و جامعه

تربیت اخلاقی در فرد و جامعه

خبرگزاری رسا ـ عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان داشت: تأکید و تکرار و توجه مستمر به یک موضوع در عرصه اجتماع ما را به آستانه عملیاتی شدن نزدیک می کند.
نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موفقیت و موفقیت‌ها بخش اول

موضوع این گفتگو چیزى نیست، جز موفقیت. استحضار دارید که مسئله موفقیت‌به‌صورت تقریبى هم در بین جوانها و هم در غیر جوانها موضوعیت دارد و در دوره‌کنونى به‌شدت بر این موضوعیت مقدار زیادى نیز افزوده شده است و کم نیستندکسانى‌که به موفقیت فکر مى‌کنند. نخستین سؤالى که قابلیت طرح دارد، این است که شما موفقیت به چه چیزى ‌مى‌گویید؟ موفقیت را چگونه تعریف مى‌کنید و نگاه‌تان به مسائل و زوایاى آن‌چگونه است؟
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
Powered by TayaCMS