دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شرط علمای اسلام برای مذاکره با پاپ

No image
شرط علمای اسلام برای مذاکره با پاپ آیت‌الله تسخیری از درخواست اتحادیه علمای مسلمان از پاپ برای عذرخواهی نسبت به توهین به اسلام خبر داد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا، در بیان آخرین وضعیت پروژه‌ای که از سوی تعدادی از علمای مسلمان در جهت به گفت‌وگو نشستن اسلام و مسیحیت دنبال می‌شود، گفت: در صورتی که تماسی با ما برای انجام گفت ‌وگو گرفته شود، ما اجابت نخواهیم کرد، چراکه ما فعلا روابط خود را با واتیکان تحریم کرده‌ایم.
تسخیری دلیل تحریم روابط را عدم عذرخواهی واتیکان از توهین به اسلام و مسلمانان عنوان کرد و اظهار داشت: متأسفانه در سایت واتیکان هنوز مطالب ضداسلام وجود دارد.
وی افزود: تصمیم اتحادیه جهانی علمای مسلمان این است که هیچ مذاکره‌ای با پاپ نداشته باشد، مگر آن‌که حداقل در سایت خود مطالب ضداسلامی را حذف کنند.
دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: این درخواست به صورت بیانیه‌ای از سوی اتحادیه علمای مسلمان مطرح شده است. البته مجموعه‌ای که در اردن است غیر از اتحادیه علمای مسلمان است. اما اتحادیه علمای مسلمان تصمیم گرفته که حداقل تا زمانیکه کاتولیک‌ها در سایت‌شان مطالب ضداسلامی را حذف نکرده‌اند، با پاپ رابطه‌ای برقرار نکند.
وی در پاپان نسبت به ارسال نامه دوم 138 تن از علمای مسلمان به مسیحیان مبنی بر تبریک عید کریسمس و هم‌چنین تعیین امیرغازی بن محمد بن طلال، رییس مؤسسه آل البیت اردن به عنوان هماهنگ‌کننده نشست گفت‌وگوی ادیان میان علمای مسیحی و مسلمان ابراز بی‌اطلاعی کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نیازی خطیر به نام هویت ملی

نیازی خطیر به نام هویت ملی

پژوهشکده تاریخ اسلام، نشست «هویت ملی در روند تاریخ از منظر روان شناسی»را با سخنرانی دکتر حسین مجتهدی برگزار کرد.
لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

رمالی و ارتباط با جن از دیدگاه عرفان و فلسفه؛

خبرگزاری فارس: استاد عرفان حوزه علمیه قم معتقد است که نفس مرتاض به وسیله ریاضت‌ها قوت پیدا می‌کند و در نتیجه دست به کارهای عجیب و غریب می‌زند، این قوت پیدا کردن نفْس، غیر از کامل شدن انسان است.
شگفت انگیز مثل عاشقی

شگفت انگیز مثل عاشقی

چه بسیار حلاج‌ها بر دار کردند به جرم او و چه بسیار مجنون‌ها که جان دادند با زمزمه اش و چه بسیار فرهادها در گور شدند از ترس فقدانش و چه بسیار زلیخاها پشت به دنیا کردند از غمش و چه بسیار شیرین‌ها به خواب ابدی رفتند با بیدادش و این طبیعت شگفت انگیز او بود که پود سرنوشت وفادارترین پیروانش را با تار رنج گره زند بر دار زمان.
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است

پر بازدیدترین ها

لزوم غرب شناسی

لزوم غرب شناسی

برای خودآگاهی، برای فهم نسبتی که با غرب داریم، برای شناخت اینکه در نظم ایجاد شده دنیای جدید چقدر گرفتار و در بند مبانی غربی هستیم، بی شک باید «غرب» را بشناسیم.
حرکت بین سنت و تجدد

حرکت بین سنت و تجدد

گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی باقری‌فر مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری دین پژوهشی بشرا
آزاداندیشی

آزاداندیشی

رابطه میان سنت و مدرنیته یکی از دغدغه‌های اساسی روشنفکران ایران طی صد سال اخیر بوده است
تربیت اخلاقی در فرد و جامعه

تربیت اخلاقی در فرد و جامعه

خبرگزاری رسا ـ عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان داشت: تأکید و تکرار و توجه مستمر به یک موضوع در عرصه اجتماع ما را به آستانه عملیاتی شدن نزدیک می کند.
اصلاح باورها و رشد فکری جامعه

اصلاح باورها و رشد فکری جامعه

اشاره: نظریه پردازی و تولید علوم و دانش بومی از ضروریات دستیابی به توسعه و پیشرفت در کشور است.
Powered by TayaCMS