دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ استکبار شگفتی‌های انقلاب را به حاشیه می‌راند

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ استکبار شگفتی‌های انقلاب را به حاشیه می‌راند
آیت‌الله‌ العظمی مکارم شیرازی گفت: اجانب و بیگانگان وقتی پیشرفت‌های مختلف ایران اسلامی را در عرصه‌های مختلف می‌بینند، تلاش می‌کنند تا شگفتی‌های انقلاب را به حاشیه برانند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در ادامه سلسله مباحث تفسیر قرآن کریم در حرم مطهر حضرت معصومه (س) با اشاره به شیوه‌های مقابله سیاستمداران غرب با پیشرفت‌های مسلمانان در عرصه‌های مختلف تصریح کرد: وقتی حزب‌الله در جنگ 33 روزه به پیروزی رسید، آمریکا برای انحراف و فریب افکار عمومی ملت خود، مباحث فرعی را مطرح کرد تا مردم عظمت آن پیروزی را درک نکنند.
وی با اشاره به قوانین حاکم بر نظام خلقت، عنوان کرد: بشر امروز در اثر پیشرفت‌های علمی بسیاری از مشکلات را حل کرده اما مسئله حیات و مرگ را هنوز حل نکرده است.
این مرجع تقلید ادامه داد: بشر نمی‌تواند زندگانی و حیات را بیافریند و مسئله شبیه‌سازی، ایجاد حیات نیست بلکه بخشی از موجود زنده‌را در شرایط ویژه‌ پرورش می‌دهند، بدون‌آنکه به آن حیات مجددی بدهند.
مکارم شیرازی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و روحی و عکس‌العمل انسان‌ها در برابر حوادث، بیان داشت: ظرفیت انسان‌ها بسیار متفاوت است، برخی مقام کوچکی که پیدا می‌کنند دوستان خود را فراموش می‌کنند و خود را گم می‌کنند، ولی برخی به واسطه سعه صدر در سخترین شرایط خود را فراموش نمی‌کنند و مقام و موقعیت در شخصیت آنها تاثیر گذار نیست.
وی با اشاره به فرازهایی از مبارزات حضرت ابراهیم (ع) با کفار به ویژه نمرود، گفت: نمرود به واسطه کسب حکومت و ثروت به انسان مغروری تبدیل شده‌ بود و خدا را انکار می‌کرد و حضرت ابراهیم (ع) در مناظره با او به مهمترین مسئله آفرینش، یعنی حیات و مرگ پرداخت.
این مرجع تقلید افزود: ستمکاران وقتی جایگاه و موفقیت خود را در خطر می‌بینند به مغالطه‌کاری و جنگ روانی روی می‌آورند.
مکارم شیرازی لجاجت را مهمترین ویژگی اخلاقی افراد ستمکار برشمرد و بیان داشت: انسانی که لجوج باشد، هیچگاه مورد هدایت خدا قرار نمی‌گیرد، زیرا هدایت ویژه افرادی است که زمینه آن را داشته باشند.
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن

در این متن به پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
انسان‌های بی‌چشم و رو

انسان‌های بی‌چشم و رو

گربه تا زمانی که گرسنه است، دور و بر صاحبش می‌گردد‌، به چشم و دست او می‌نگرد و میومیوکنان خواهان لقمه‌ای است؛
No image

نشانه‌های اهل یقین

در این متن به نشانه‌های اهل یقین با موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS