دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ حقیقت غدیر را برای علمای اهل تسنن تبیین کنیم.

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ حقیقت غدیر را برای علمای اهل تسنن تبیین کنیم.
آیت‌الله العظمی نوری همدانی با انتقاد شدید از کنفرانس ادیان شناسی در آمریکا گفت: اگر می‌خواهند دین را بشناسند مرکز آن اسلام و در آسیا است.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از پرسنل نیروی زمینی و مقاومت سپاه، اظهار کرد: شیاطین راه ورود غذا و دارو را بر روی کودکان و مردم مسلمان و بی گناه غزه بسته‌اند و در نیویورک دور هم جمع شده‌اند و می خواهند دین شناسی کنند.
وی افزود: دین شناسان حقیقی علمای دین هستند نه امثال بوش و ملک عبدالله.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: همه کفار با اسلام دشمن هستند و نباید به لبخند فریب کارانه آنها نسبت به مسلمانان خوشحال شد و روحیه ظالمانه آنان را فراموش کرد.
نوری ‌همدانی گفت: در فرهنگ اسلام و قرآن افراد مومن، مجاهد شناخته می‌شوند و مومنین با آگاهی و بیداری در مقابل تمایلات نفسانی که با عقل و شرع در اسلام هماهنگ نیست مبارزه می‌کنند.
نوری همدانی به مبارزه با شیطان اشاره کرد و گفت: باید شیطان و راه‌های فریب و رهایی از دام او را شناخت و در ادبیات انقلاب ما، شیطان بزرگ آمریکا است و گرداننده آن هم صهیونیسم است.
وی خاطرنشان کرد: کسی که دنیا او را قبول کند و او در راه معصیت قدم نگذارند و یا زمانی که به غضب آمد از حریم حق بیرون نرود و همواره امانت دار باشد نشانه ایمان شجاعانه او است.
نوری همدانی گفت: جوانان باید با نهج البلاغه که بعد از قرآن جامع ترین کتاب حاوی دستور زندگی اجتماعی و فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و علمی است آشنا شوند و در پرتو اراده پروردگار بتوانند بر هوای نفس خود غالب شوند.
آیت‌الله العظمی نوری‌ همدانی همچنین در دیدار اعضای ستاد غدیر گفت: برای اثبات حقانیت اهل بیت (ع) مبلغان رابه زبان‌های زنده دنیا آشنا و به کشورهای مختلف اعزام کنیم.
این مرجع تقلید اظهار کرد: غدیر جریان سرنوشت سازی است که بر همه مسایل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی تاثیر دارد و باید پرچمدار ترویج فرهنگ آن در دنیا باشیم.
وی تصریح کرد: دشمنان جهان تشیع به ویژه صهیونیست‌ها، همواره تلاش کرده‌اند مسئله غدیر را کم اهمیت جلوه دهند و لذا باید با دلیل و برهان و منطق در مقابل توطئه آنان ایستادگی و آن را احیاء کنیم.
وی با اشاره به لزوم تحقق وحدت بین مسلمانان، خواستار برگزاری جلسات مشترک علمای شیعه و اهل سنت شد و گفت: باید در محیطی صمیمی با علمای اهل تسنن مناظره و حقیقت غدیر را برای آنان تبیین و تشریح کنیم تا زمینه معرفی دقیق فرهنگ حقیقی غدیر فراهم شود.
نوری‌ همدانی یادآور شد: باید راهکارهای مناسب در مقابله با امثال قرضاوی، را پیدا کرد و با ظرافت خاصی حضرت علی (ع) را به عنوان محور وحدت مسلمین معرفی کنیم.
این مرجع تقلید با اشاره به مظلومیت حضرت امیر (ع) در طول تاریخ بیان داشت: در اسلام هیچ ظلمی به اندازه مظلومیت غدیر وجود ندارد و این مظلومیت تا ظهور امام زمان (ع) ادامه دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: در طول قرن‌های متمادی دولت‌های فاسد سعی کردند به طرق مختلف این ظلم را مخفی کنند و آن را در اذهان مسلمانان کمرنگ نمایند تا در مسئله غدیر خدشه وارد شود.
نوری‌ همدانی در پایان با تاکید بر بسط و گسترش فرهنگ شیعی بیان داشت: با استفاده از ظرفیت‌های مختلف سعی کنیم کرسی فقه شیعی را در سایر مجامع علمی بین المللی راه اندازی کنیم تا مزیت‌ها و ارزش‌های والای فقیه شیعی بر همگان ثابت شود.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

رابطه توحید ، ایمان ، بندگی

متن سخنرانی رابطه توحید ، ایمان ، بندگی در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
No image

ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن آورده شده است.
No image

نعمت هاي مادي

No image

منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن

متن سخنرانی منازل دهگانه اسلام ، در بیان نورانی قرآن در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS