دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند

No image
آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله جعفر سبحانی، رییس مؤسسه علمی امام صادق(ع) صبح امروز، 27 فروردین ماه در مراسم عمامه‌گذاری شماری از طلاب حوزه علمیه قم گفت: طلاب و مبلغان دینی باید همه کارهایشان الهی باشد و در این راه از هیچ قدرتی نهراسند.
وی با بیان این که وجود روحانیان در سطح جامعه نوعی تبلیغ اسلام است، اظهار داشت: لباس مقدس روحانیت افتخار طلاب است، به گونه‌ای که ایشان پس از عمامه‌گذاری به طور رسمی به عنوان سربازان امام زمان (عج) شناخته می‌شوند.
این مرجع تقلید با اشاره به برخی از محدودیت‌هایی که لباس روحانیت ایجاد می‌کند، تأکید کرد: روحانیان باید از شأن و احترام لباس پیامبر(ص) با جدیت تمام پاسداری کنند و موجب کمرنگ شدن تأثیر این لباس مقدس در جامعه نشوند.
آیت الله سبحانی در پایان با اشاره به سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع) تصریح کرد: امروز از سویی به دلیل سالروز میلاد یازدهمین اختر آسمان امامت شادان و از سوی دیگر به خاطر تخریب حرمین عسکریین(ع) و ویرانی آن تا به امروز غمگین و گریانیم.
گفتنی است، مراسم عمامه‌گذاری بیست نفر از طلاب مدرسه علمیه شهید حقانی قم صبح امروز با حضور آیت‌الله سبحانی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
خبرگزاری رسا
//www.rasanews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

نعمت هاي مادي

انسان‌های بی‌چشم و رو

انسان‌های بی‌چشم و رو

گربه تا زمانی که گرسنه است، دور و بر صاحبش می‌گردد‌، به چشم و دست او می‌نگرد و میومیوکنان خواهان لقمه‌ای است؛
ويژگی‌های امام و امت در جامعه اسلامی در نظرگاه شهيد بهشتی

ويژگی‌های امام و امت در جامعه اسلامی در نظرگاه شهيد بهشتی

جامعه اسلامي از منظر شهيد بهشتي در واقع همان «امت اسلامي» است كه شامل گروهي از انسان‌ها با عقايد مشترك ديني بوده و تابع نظام امامتند.
No image

ویژگی های انسان های پاک سیرت

متن سخنرانی ویژگی های انسان های پاک سیرت در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS