دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تبعیض‌نژادی در آمریکا علیه مسلمانان و برخی اقلیت ها

No image
تبعیض‌نژادی در آمریکا علیه مسلمانان و برخی اقلیت ها براساس گزارش کمیته رفع تبعیض نژادی سازمان ملل، بازرسی و تفتیش بی‌دلیل پلیس آمریکا از مسلمانان با توسل به نیروی زور افزایش یافته‌است.
کمیته رفع تبعیض نژادی طی گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در برخی از کشورها از جمله ایالات متحده اعلام کرده‌است که این کمیته به‌شدت نگران افزایش بازرسی‌ها نژادی علیه مسلمانان، اعراب و ساکنان جنوب آسیا است که پس از حملات یازدهم سپتامبر افزایش یافته است. هزاران نفر از مسلمانان، اعراب در هفته‌ها و ماه‌های پس از یازدهم سپتامبر در ایالات متحده دستگیر شده و مورد بازپرسی قرار گرفته‌اند. براساس گزارش ماه می 2004 که از سوی سازمان تحقیقات سنای امریکا منتشر شد، اقلیتهای مسلمان در امریکا مورد اصابت قانون میهن پرستی و سایر قدرتهای فدرال قرار گرفتند که به دنبال حملات یازدهم سپتامبر به کار گرفته شده بودند.
پلیس امریکا چندین نفر از مسلمانان و اعراب را به طور تصادفی به پایگاه‌های پلیس منتقل کرده و آنها نیز پس از آزادی به علت تحقیر و سوء‌رفتار از دولت امریکا شکایت کردند.
در این گزارش جدید همچنین آمده است که اقداماتی که برای مبارزه علیه تروریسم اتخاذ می‌شوند نباید تبعیض آمیز باشند یا دین،نژاد،رنگ،تبار،ملیت،یا قومیت خاصی را نشانه بگیرند.این کمیسیون همچنین از دولت بوش خواسته تا تبعیض نژادی را که در قانونگذاری فدرال و ایالتی مورد کاربرد قرار گرفته تعریف کند.
گزارش سازمان ملل اظهار داشته است که مقامات اجرای قانون در ایالات متحده با استفاده از نیروی زور و رفتار خشونت‌آمیز علیه اقلیتهای قومی وارد عمل شده‌اند. ایالات متحده باید تلاش خود را برای از بین بردن چنین رفتارهایی علیه اقلیتها افزایش دهد.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن آورده شده است.
No image

نعمت هاي مادي

No image

بشارت خدا در سوره یوسف به متقین و ارزش دل در پیشگاه خدا

متن سخنرانی بشارت خدا در سوره یوسف به متقین و ارزش دل در پیشگاه خدا در موضوع مباحث تفسیری در این بخش قرار دارد.
No image

علل واسباب هدايت خاصه1

Powered by TayaCMS