دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تشرف استاد یهودی رایس به دین اسلام

No image
تشرف استاد یهودی رایس به دین اسلام یک استاد روسی یهودی الاصل که قبلا استاد «رایس» وزیر امور خارجه آمریکا نیز بوده است، به دین مبین اسلام مشرف شد.
به نوشته‌ی روزنامه‌ی الریاض چاپ عربستان، والنتین بروساکوف، استاد روسی یهودی الاقص که به دلیل مشکلات ناشی از نظام کمونیستی در روسیه به آمریکا مهاجرت کرده بود، به دین اسلام روی آورد.
وی تاکید کرد: هنگامی که به آمریکا مهاجرت کرده به دلیل تمایلش جهت برخورداری از دموکراسی غربی 20 سال در آمریکا زندگی کرده است، اما پس از آن به دلیل مغایر بودن حقایق موجود در این کشور با تصوراتش، به روسیه بازگشته است.
وی تاکید کرد: از این که به دین مبین اسلام مشرف شده احساس خوشبختی می‌کند و معتقد است که این دین فراگیر در بر گیرنده‌ی تمامی راهکارها برای حل مشکلات بشر است.
این استاد روسی هم چنین در نوشته‌ها و کتاب‌هایش صراحتا انتقاد‌های شدید‌اللحنی از اسراییل کرده است. بروساکوف به هنگام تحصیل رایس در دانشگاه، استاد زبان روسی وی بوده است.
وی در کتابی تحت عنوان «سیر و سلوک من به سوی ایمان» که به زبان روسی منتشر شده است، شرحی از تجربیاتش در دورانی که کمونیست بود و دیدگاهش در خصوص دموکراسی غربی و هم چنین علت انتخاب دین مبین اسلام به رشته تحریر در آورده است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن

در این متن به پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

نشانه‌های اهل یقین

در این متن به نشانه‌های اهل یقین با موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن پرداخته شده است.
انسان‌های بی‌چشم و رو

انسان‌های بی‌چشم و رو

گربه تا زمانی که گرسنه است، دور و بر صاحبش می‌گردد‌، به چشم و دست او می‌نگرد و میومیوکنان خواهان لقمه‌ای است؛
Powered by TayaCMS