دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چهارمین کنگره سراسری «عاشورا پژوهی» برگزار می شود

No image
چهارمین کنگره سراسری «عاشورا پژوهی» برگزار می شود
خبرگزاری فارس: معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری چهارمین کنگره سراسری «عاشوراپژوهی» با محوریت «عاشورا، عدالت و پیشرفت» در سه سطح دانش‌آموزی، دانشجویی و تخصصی همزمان با ماه محرم در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام حسین احمدیان با بیان اینکه تعمیق و گسترش ابعاد مختلف حماسه عاشورا در سه سطح جامعه و استمرار نهضت عدالت‌خواهی و حرکت به سوی پیشرفت و تعالی جامعه نیاز به تبیین و بازکاوی این نهضت عظیم دارد، افزود: معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور اجرای صحیح نیات واقفان خیراندیش، تبیین گسترش موقوفات حسینی و استفاده بهینه از موقوفات مرتبط با محرم و صفر امسال نیز همچون سال‌های گذشته چهارمین دوره کنگره‌های «عاشورا پژوهی» را در پنج محور از 28 محرم تا 20 صفر (24 دی تا 16 بهمن) در سراسر کشور برگزار می‌کند.
وی اضافه کرد: پژوهشگران، نویسندگان، محققان، دانشجویان و طلاب علاقه‌مند به شرکت در این کنگره می‌توانند مقالات خود را در پنج محور عاشورا، تعریف و جایگاه عدالت و پیشرفت، عاشورا و پیشینه تاریخی و تمدن ایران اسلامی، عاشورا و انقلاب اسلامی و ترسیم جامعه پیشرفته مبتنی بر عدالت، عاشورا و اندیشه عدالت و پیشرفت و عاشورا و الگوهای عدالت و توسعه به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.
احمدیان خاطرنشان کرد: آخرین مهلت ارسال مقاله 30 آذرماه بوده و محققان می‌توانند مقالات خود را از طریق پست در دو نسخه در قطع A4 همراه با CD و یا به نشانی WWW.MFSO.ir ارسال کنند.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف افزود: مقالات برتر در دو مرحله استانی و کشوری مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و به نفرات برتر هر استان هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.
ضمن آنکه تمام مقالات پذیرش شده توسط هیأت علمی کنگره گواهی معتبر دریافت کرده و در مجموعه مقالات کنگره چاپ خواهند شد.
علاقه‌مندان برای آگاهی بیشتر به سایت کنگره: WWW.MFSO.ir مراجعه و یا با شماره : 02166720207 تماس بگیرند.
منبع:
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان ʆ) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان (6) نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در فتح ایران

این نوشتار در نقد سلسله مقالاتی است که فتح ایران توسط اعراب مسلمان را یکی از مقاطع تلخ تاریخ معرفی نموده‌اند.
راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
Powered by TayaCMS