دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کنگره آیت الله کوهستانی در مازندران برگزار می شود.

No image
کنگره آیت الله کوهستانی در مازندران برگزار می شود.
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران از برگزاری کنگره«کبیر کوهستان» ویژه بزرگداشت آیت‌الله کوهستانی از علمای برجسته مازندران در تابستان 88 خبر داد.
محمدرضا شافعیان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری گفت:کنگره«کبیر کوهستان» ویژه بزرگداشت آیت‌‌الله کوهستانی از علمای برجسته مازندران، تابستان سال آینده در این استان برگزار می‌شود.
وی گسترش و توسعه فرهنگی، علم‌پروری‌، عالم‌پروری و الگو‌سازی برای نسل جوان و اقشار مختلف جامعه را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این کنگره بزرگ عنوان کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران شناخت ابعاد و زوایای نا‌شناخته زندگی، شخصیت و افکار علمی و فرهنگی و سیاسی آیت‌الله کوهستانی را از دیگر اهداف برگزاری کنگره کبیر کوهستان برشمرد.
شافعیان ادامه داد: توضیحات بیشتر درباره موضوعات مقالات ارسالی و چگونگی ارسال مقالات و زمان دقیق برگزاری در آینده‌ای نزدیک از طریق روزنامه‌ها و خبر‌گزاری‌ها اعلام خواهد شد.
گفتنی است، آیت‌الله کوهستانی در یکی از روزهای سال 1308 هـ ق‌(1267 هـ ش) در روستای کوهستان و در خانه علم و تقوا چشم به جهان گشود.
مهم‌ترین خدمات و مجاهدت‌های مخلصانه آیت‌الله کوهستانی در عرصه علم و دین تأسیس حوزه علمیه در روستای«کوهستان» یعنی زادگاه خودش بود.
آیت‌الله کوهستانی حدوداً از سال 1312 هـ ش برای تشکیل حوزه به تربیت طلاب علوم دینی همت گماشت، ابتدا که هنوز بنایی ساخته نشده بود، حسینیه خویش را در اختیار طلاب گذاشت.
قابل ذکر است، این عالم وارسته سرانجام در نیمه شب جمعه چهاردهم ربیع‌الاول برابر با هشتم اردیبهشت سال 1351 هـ ش به دیار باقی شتافت و خورشید فروزانی که هزاران نفر از پرتو روشنایی او بهره می‌گرفتند، غروب کرد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نگاهی به رفتارشناسی اهل نفاق از دیدگاه قرآن

نقش منافقان در جامعه اسلامی، نقشی بسیار مخرب و زیانبار است. حساسیت قرآن به این دسته از شهروندان به خوبی نشان می‌دهد که نمی‌توان به صرف شهروندی با همه افراد جامعه یکسان برخورد کرد و حقوق یکسانی را برای همگان به طور مطلق قائل شد؛ بلکه می‌بایست ملاحظاتی در نحوه تعامل با دسته‌هایی از افراد جامعه اعمال کرد.
مجالست با بدان در فضای مجازی

مجالست با بدان در فضای مجازی

فضاي مجازي هرچند که به نظر مي رسد که مجاز باشد و حقيقت نيست، ولي اگر دقت شود معلوم مي شود که حقيقت است نه مجاز؛ زيرا فضايي که امروز از آن به مجازي ياد مي شود، جلوه اي از دنياي حقيقي و واقعي است.
نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

نقل 80 حدیث مُسلّم از ائمه اطهار(ع)

حجت‌الاسلام ناصر رفیعی نکات و مصادیق برجسته‌ای از بُعد ولایتمداری و جایگاه علمی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)بیان کرده است که در ذیل می‌آید.
نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت عدالت و آزادی در انديشه شهيد مطهری

نسبت ميان دو واژه «آزادي» و «عدالت» و شيوه اعمال توازن بين اين دو مفهوم همواره از بحث‌هاي مناقشه برانگيز در ميان انديشمندان سياسي طول تاريخ بوده است.
قرآن و جریان نفوذ

قرآن و جریان نفوذ

نفوذ به معنای رخنه است.

پر بازدیدترین ها

No image

پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن

در این متن به پرهیز از دنیا پرستی ، شیوه مقابله با دشمن با موضوع دنیا و آخرت پرداخته شده است.
No image

نشانه‌های اهل یقین

در این متن به نشانه‌های اهل یقین با موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن پرداخته شده است.
No image

روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات

در این متن به روز ی های معنوی اعضای انسان در قرآن وروایات با موضوع مباحث تفسیری پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS