دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بهائیان: اگر اسرائیل نبود، ما هم نبودیم

No image
بهائیان: اگر اسرائیل نبود، ما هم نبودیم بهائیان: اگر اسرائیل نبود، ما هم نبودیم
در بهاییت سال به 19 ماه و هر ماه به 19 روز تقسیم شده است و روزهای اضافی آنها در نزدیکی 21 مارس (همان نوروز ایرانیان) زمان آغاز سال جدید به هدیه دادن می‌گذرد. بهاییان دارای 9 روز مقدس و یک ماه روزه‌داری هستند.
عقاید و رسوم فرقه خرافی بهاییت در کنار خرج پول‌های گزاف توسط اعضای این فرقه، آن را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های قرن تبدیل کرده است، به گونه‌ای که آنان قبر «سیدعلی محمد باب» در حیفای اسرائیل را یکی از عجایب هشتگانه جهان می‌دانند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از تابناک، خبرنگار خبرگزاری فرانسه در حیفای اسرائیل در گزارشی رپرتاژگونه از بهاییت، مدعی شده این فرقه که در کل جهان به ادعای او، پنج میلیون پیرو دارد، پس از زرتشتی، بیشترین رشد گروندگان را دارد! و نوشته: یک تپه مقدس در اسرائیل، قلب رو به رشدترین مذهب جهان است که مروج اتحاد جهانی و صلح در جهان از یکی از جنجالی‌ترین کشورهای جهان است!

بهاییت حدود 170 سال پیش در ایران با ادعای به پیامبری شخصی به نام «بهاءالله»، ‌زاده شد. این فرد همانند برخی افراد شهرت‌طلب ایران امروز، پس از ادعای ارتباط با امام زمان(عج)، نخست مدعی شد که خودش امام زمان است و اندکی بعد ادعای پیغمبری کرد، اما به دلیل اراده سیاسی انگلیسی‌های بانفوذ در ایران، مورد حمایت سیاسی حاکمیت قرار گرفت و پیروانی یافت. این حمایت سیاسی، اکنون نیز از سوی برخی قدرت‌های سیاسی جهانی انجام می‌شود و مثلا باعث شده است متون این فرقه به هشتصد زبان دنیا منتشر شود.
در ادامه گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است: مقبره باب در حیفای اسرائیل به عنوان کسی که مأموریتش آماده کردن انسان برای آمدن بهاء الله بود، با طراحی های زیبا توسط شمار زیادی به عنوان هشتمین مکان در میان عجایب دنیا شناخته می‌شود.
«بهوجراج پارمار» هندی، متخصص IT در مرکز بهاییان می‌گوید: «والدین من نگران اخبار تلویزیون درباره بمب بودند، اما به باور خودم، به مقدس‌ترین نقطه دنیا می‌رفتم‌». 2.5 ساعت بازجویی نیروهای امنیتی اسرائیل هم پس از ورود وی او را پشیمان نکرد.
پارمار حتی اسرائیل را یک الگو برای میراث مشترک بهاییت می‌داند و می‌گوید: «من اسرائیل را دوست دارم، به این دلیل که بسیار متحد هستند. اگر یهودیان متحد نبودند، اسرائیلی هم نبود. ما از اسرائیلی‌ها متشکریم. اگر آنها نبودند، ما هم نبودیم».
بهاییان معتقدند که مذهب آنان بهترین مذهب برای دنیای مدرن کنونی است. آنان معتقد به برابری جنسیتی آموزش جهانی، آزادی مذهبی و حذف پیش‌داوری‌ها، ثروت بیش از حد و فقر هستند.

ارتش هشتاد نفره‌ای از باغبانان، کارهای ساختمان 21 طبقه «مونت کارمل» در کنار دریای مدیترانه را به عهده دارند. ساخت این باغ ده سال طول کشیده است. این افراد کار خود را مأموریتی برای تغییر دنیا می‌دانند و می‌گویند: خواهان یک نظام جهانی با نهادهایی جهانی هستند تا بر آزادی نهضت‌ها، خلع سلاح و یک ارتش جهانی برای تضمین صلح نظارت کند.
«کنت چادویک» 24 ساله از میشیگان، یک هفته پس از فارغ‌التحصیل شدن از دانشگاه به عنوان یک داوطلب به حیفا می‌رود. وی می‌گوید: «برای نخستین بار در زندگی خود، مفهوم اعتقاد و عشق را درک کردم. من احساس کردم که با خدا رابطه پیدا کرده‌ام. این یک تجربه مذهبی بود که به طور کامل زندگی من را متحول کرد. من احساس تولد دوباره داشتم».
وی عضو سازمان عدالت جهانی به عنوان یک سازمان جهانی که همه اعضای آن مرد هستند، بوده و هنگام سخن گفتن، دستانش می‌لرزد.
اما اسرائیل که به عنوان یک رژیم یهودی حدود شصت سال پیش تشکیل شد، با هرگونه مأموریت تبلیغاتی و مذهبی مخالف است و مقرر داشته افرادی که دینشان را تغییر بدهند، باید از این کشور خارج شوند. سخنگویان بهاییان در اسرائیل می‌گوید: من کسی را به عنوان اسرائیلی بهایی نمی شناسم.
«یونا یاهاف»، شهردار حیفا، می‌گوید: روابط بهاییان و اسرائیل برای هر دو طرف خوب است. بهاییان متعهد شده‌اند که برای گرویدن به دینشان به اسرائیلی‌ها کاری نداشته باشند، اما با پررونق کردن اقتصاد منطقه‌ای، یک جاذبه توریستی ایجاد کنند.
بهاییان بر خلاف مسیحیان و مسلمانان و یهودیان به شدت از سیاست فاصله می‌گیرند و هیچ کدام از مؤسسات آنها، کمکی نه به اسرائیل و نه به فلسطینی‌ها نمی‌کند.
سال 2007، سال 167 در بهاییت است. به مانند دیگر عقاید عجیب بهاییان، در بهاییت سال به 19 ماه و هر ماه به 19 روز تقسیم شده است و روزهای اضافی آنها در نزدیکی 21 مارس (همان نوروز ایرانیان) زمان آغاز سال جدید به هدیه دادن می‌گذرد. بهاییان دارای 9 روز مقدس و یک ماه روزه‌داری هستند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.

پر بازدیدترین ها

بازنمایی زنان چادری در سینما ; نگاهی به فیلم چهارشنبه 19 اردیبهشت

بازنمایی زنان چادری در سینما ; نگاهی به فیلم چهارشنبه 19 اردیبهشت

کارکرد اساسی رسانه ها از جمله سینما عبارت است از بازنمایی واقعیت های جهان خارج برای مخاطبان واغلب دانش و شناخت مخاطبان از جهان به وسیله رسانه ها ایجاد می شودودرک آن ها از واقعیت به واسطه میانجی گری همین رسانه ها شکل می گیرد.رسانه ها جهان را برای ما تصویر می کنند واین هدف را با انتخاب و تفسیر خود در کسوت دروازبانی و به وسیله عواملی انجام می دهند که از ایدیولژی اشباع هستند.
یک فیلم زرد، بسیار زرد

یک فیلم زرد، بسیار زرد

فیلم زرد اولین تجربه مصطفی تقی‎زاده است. فیلم در پیرنگ خود روایت فرار مغزها است و این داستان را در قالب یک درام اجتماعی روایت می‎کند. در فیلم شاهد دو مورد پدیده جوان‌مرگی هستیم و نیز کوچ نخبگانی که برای نیل به موفقیت و به تعبیر یکی از شخصیت‎های اصلی، لذت بردن از زندگی، راهی جز کوچیدن به جهان توسعه یافته ندارند و برخی از این نخبه‎گان که باقی می‎مانند و با کلاهبرداری و فریب‎کاری و بداخلاقی‌های مختلف زندگی می‎کنند و در نهایت بدون پشتوانه در گوشه‌ای جان خود را از دست می‎دهند.
آغاز سال سی و شش

آغاز سال سی و شش

جشنواره به انتها رسید و تقریبا آنانی جایزه گرفتند که حقشان بود( به فهرست نامزدها کاری ندارم) از انچه گذشت، چیزی در خاطرم نماند جز یادداشت اقای مهدویان که برخی را آزرده کرد و باز عذرخواهی ایشان در یادداشتی بعد تر که نشانه معرفت و ادب او بود.
ملاحظاتی درباره‌ی تبلیغات

ملاحظاتی درباره‌ی تبلیغات

تبلیغات، سوخت و ساز رسانه‌هایند. مجموعه‌ی عظیمی چون صدا و سیما نیز بخشی از انرژی سازمانی‌اش را از طریق جذب و تولید آگهی‌های تبلیغاتی تأمین می‌کند.
دفاع مقدس در جشنواره سی و پنجم

دفاع مقدس در جشنواره سی و پنجم

خوشبختانه فیلم ویلایی ها توانست طلسم ناکامی در بیان قصه ای روان و باورپذیر از سینمای دفاع مقدس را بشکند.
Powered by TayaCMS