دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

استقبال چشم گیر جوانان از بخش حوزوی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

No image
استقبال چشم گیر جوانان از بخش حوزوی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم
معاون بخش حوزوی شانزدهمین نمایشگاه قرآن ازتنوع غرفه های بخش حوزوی و استقبال جوانان از این بخش خبر داد.
حجت الاسلام محمد حسین صادقی، معاون بخش حوزوی نمایشگاه بین المللی قرآن درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به رشد کمی و کیفیتی غرفه های بخش حوزوی اظهارداشت:امسال در مقایسه با سال گذشته حضور جوانان و روحانیان ودانشجویان دراین بخش غیر قابل توصیف است.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به تنوع غرفه های بخش حوزوی خاطرنشان کرد: ذهنیت منفی عده ای به فعالیت روحانیان وحوزویان نسبت به قرآن با حضور در نمایشگاه قرآن تغییرکرده است.
وی درادامه افزود:عده ای ازجوانان باحضور دراین بخش به حوزه علاقه مند شده اند و درباره حوزه و شیوه ثبت نام آن سوالات فراوانی می کنند.
معاون بخش حوزوی نمایشگاه قرآن با بیان اینکه عده ای از بازدیدکنندگان درخواست دریافت کتاب و مقاله های حوزویان را دارند، ازعدم امکانات تکثیرکتاب و مقاله در این نمایشگاه اظهار تاسف کرد.
حجت الاسلام صادقی اهدای کتب مورد علاقه بازدیدکنندگان را درغرفه بخش حوزوی، به مسئولان غرفه ها پیشنهاد کرد.
وی نظرات کلی برخی ازنمایندگان مجلس و حدادعادل، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس وصفارهرندی وزیرفرهنگ وارشاد اسلامی وحجت الاسلام دری نجف آبادی وبرخی اساتید حوزه ودانشگاه را نسبت به بخش حوزوی مثبت اعلام کرد.
معاون بخش حوزوی از هماهنگی و اعلام امادگی برخی مراکز حوزوی برای شرکت در نمایشگاه قرآن سال بعد خبر داد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب چیستی، چرایی، چگونگی غنا و موسیقی از دیدگاه فقه امامیه و اهل سنت

کتاب چیستی، چرایی، چگونگی غنا و موسیقی از دیدگاه فقه امامیه و اهل سنت

نگاهی تطبیقی به مسأله غنا و موسیقی از دیدگاه فقه امامیه و اهل سنت
کتاب نگاهی به طنزپردازی در سینما - نقد سینما

کتاب نگاهی به طنزپردازی در سینما - نقد سینما

مؤلف در اين کتاب به نقد و بررسي فيلم «ورود آقايان ممنوع» آخرين اثر سينمايي رامبد جوان مي‌پردازد.
کتاب نقش ترمه بر پاره های مه - نقد سینما

کتاب نقش ترمه بر پاره های مه - نقد سینما

نگاهی به کارنامه فیلم سازی اصغر فرهادی
التذکره (از ابن معصوم)

التذکره (از ابن معصوم)

پر بازدیدترین ها

کتاب تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان در فتوحات اسلامی

کتاب تعامل اعراب مسلمان و ایرانیان در فتوحات اسلامی

پاسخ به برخي از شبهات تاريخي در زمينه روابط ايران و اعراب در طول تاريخ و كيفيت تعامل اعراب مسلمان و ايرانيان در فتوحات اسلامي و بعد از آن است.
کتاب شخصیت متعالی و سلامت روانی در پرتو خداآگاهی

کتاب شخصیت متعالی و سلامت روانی در پرتو خداآگاهی

دین‌داری و معنویت خواهی چگونه سلامت روانی ما را تأمین می‌کند؟ سازوکار و نحوه اثر آن چگونه است؟ آیا اثر مذهب صرفاً به نیروهای متافیزیکی آن وابسته است؟...
کتاب گلشن ابرار - جلد دوم

کتاب گلشن ابرار - جلد دوم

مجموعه گلشن ابرار خلاصه ای از زندگی و شرح حال علمای اسلام است که اثری است که در چندین جلد توسط جمعی از پژوهشگرن حوزۀ علمیۀ قم زیرنظر پژوهشکدۀ باقرالعلوم (علیه السّلام) تألیف شده است.
سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) ⠕ جلدي)

سلسله کتب موسوعه كلمات الرسول الاعظم (ص) (15 جلدي)

پيامبر اعظم (صلي الله عليه و آله) روح همه انبياء اولياء و شهدا بوده و جان اين جهان است. شريعت او كامل ترين و جامع ترين شريعت ها و در بردارندة همة جنبه هاي فردي و اجتماعي آنان مي باشد، از اين رو چون خود، اعظم رسولان است شريعت او نيز اعظم شرايع است و سيره هاي رفتاري و سلوك هاي فردي و اجتماعي او آيينة تمام نماي انبياي الهي است و سخنان او پيام رسان عظيم ترين مفاهيم الهي و راهنماي كمال و سعادت براي انسان ها است؛ فهم سخنانش انسان ها را از ظلمت ها جهل به نور هدايت مي كشاند و فرموده هايش با فطرت انسان ها هموار بوده و به دل و جان آنها روح عبوديت و ذكر حق القا مي كند.
کتاب حاکمان شیعی در بستر تاریخ

کتاب حاکمان شیعی در بستر تاریخ

رشته نوشته های این کتاب، مجموع چند اثر مستقل است که موضوع آن ها گزارش واقعیت های تاریخی حکومت زمامدارن شیعه بوده است.
Powered by TayaCMS