دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی ‌آیت الله مکارم شیرازی:
غدیر یک فرهنگ و جریان جهانی است و نباید به دیدار سادات خلاصه شود
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر بر شناساندن فرهنگ غدیر به همه مسلمانان جهان تأکید کرد و گفت: غدیر ادامه حکومت اسلامی پیامبر اکرم(ص) بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، شامگاه 22 اردیبهشت ماه در دیدار مسؤولان اجرایی بنیاد بین المللی غدیر، دین و سیاست را آمیخته با هم دانست و گفت: با وجود این‌که عده ای بر جدایی دین و سیاست اصرار دارند، از ابتدای بعثت پیامبر اکرم(ص)، دین و سیاست با هم درآمیخته است.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، ده هدف را برای بعثت پیامبران برشمرد و افزود: این اهداف تنها با ایجاد حکومت نبوی میسر می شود.
این مرجع تقلید با بیان این‌که بیعت از مسائل حکومتی است، اظهار داشت: واقعه غدیر خم و بیعتی که پیامبر اعظم(ص) از مسلمانان گرفتند، ادامه حکومت اسلامی ایشان بود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی احیای مکتب شیعی و حکومت اسلامی را از اهداف نشر معارف غدیر قلمداد و تصریح کرد: غدیر یک فرهنگ، مکتب و یک جریان جهانی است که نباید آن را مثل زمان های گذشته به برگزاری جشن ها و دیدار سادات خلاصه کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت نشر افکار شیعیان جهان در سایت های اینترنتی و نشریات مکتوب ابراز داشت: غدیر باید به دانشگاهی تبدیل شود که در سایه‌ سار آن شخصیت امیرالمؤمنین علی(ع) بیشتر برای جهانیان تبیین شده، کتاب گهربار نهج البلاغه نیز از مظلومیت درآید.
این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: فرهنگ غدیر باید در تمامی سطوح جامعه، از دبستان تا دانشگاه و در نهادهای مختلف جامعه منتشر شود.
وی با انتقاد از این‌که برخی، محتوای ولایت و امامت را فراموش کرده و تنها به توسل و زیارت ایشان دل خوش کرده اند، خاطرنشان کرد: بایستی همه مفاهیم و اصول مکتب تشیع را به شیعیان آموزش دهیم تا سطوح جامعه و اعمال مردم رنگ ولایت بگیرد.
وی در پایان بر ارتباط معنوی با ائمه اطهار(ع) پای فشرد و افزود: خوشبختی و سعادت در هر دو جهان تنها با داشتن ارتباطی نزدیک با اهل بیت پیامبر(ع) میسر می شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

صبر را بالش کن، و فقر را در آغوش گیر، و شهوات را ترک کن، و با هوای نفس مخالفت کن و بدان که از دیده خدا پنهان نیستی، پس بنگر که چگونه ای.
هدایتگران راه نور

هدایتگران راه نور

پروردگارم را سپاس که به بندگانش توفیق طاعت ارزانى فرمود و خیرونیکى را در عبادت خویش براى آنان منظور داشت.
کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران

پر بازدیدترین ها

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت

با استفاده از بیانات عارف کامل و عالم عامل میرزا جواد ملکی تبریزی در کتاب ارزشمند"المراقبات" پیرامون عید فطر سخن می گوئیم.
No image

ماهیت حاکمیت سیاسی

غزوه حنین

غزوه حنین

پس از آن که پیامبر اکرم(ص) در رمضان سال هشتم قمری، مکه معظمه را فتح کرد و مردم متعصب و سرکش این شهر مقدس را مورد گذشت و بخشش خویش قرار داد و آنان را از کرامت و بزرگواری خویش بهره مند ساخت، اهالی طایف، به ویژه دو قبیله معروف "هوازن" و "ثقیف" به هراس افتاده و مردم این منطقه را بر ضد پیامبر(ص) و مسلمانان تحریک کردند و در نتیجه به همراه لشگری سنگین، که با زنان، فرزندان و چارپایانشان همراه بود، به سوی مکه معظمه حرکت کردند، تا به زعم خویش بر پیامبر(ص) و مسلمانان این شهر مقدس شبیخون زده و کار آنان را یکسره کنند.
Powered by TayaCMS