دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فردا؛ استقبال میلیونها مسلمان از ضیافت الهی

میلیونها مسلمان در سراسر دنیا از خاورمیانه، خاوردور و اروپا و آمریکا از روز پنجشنبه 13 سپتامبر (22 شهریور ماه) ماه مبارک رمضان را آغاز خواهند کرد.
فردا؛ استقبال میلیونها مسلمان از ضیافت الهی
فردا؛ استقبال میلیونها مسلمان از ضیافت الهی

میلیونها مسلمان در سراسر دنیا از خاورمیانه، خاوردور و اروپا و آمریکا از روز پنجشنبه 13 سپتامبر (22 شهریور ماه) ماه مبارک رمضان را آغاز خواهند کرد.

به نقل از اسلام آنلاین، مقامات عربستان سعودی، بحرین، امارات متحده عربی، کویت و قطر دیروز سه شنبه 11 سپتامبر (20 شهریور) اعلام کردند که رمضان پنجشنبه آغاز خواهد شد.

احمد حلال وزیر دادگستری اردن نیز سه شنبه اعلام کرد که نخستین روز ماه مبارک رمضان پنجشنبه خواهد بود.

علی جمعه مفتی مصر نیز گفت: از آنجا که ماه رمضان روز سه شنبه رؤیت نشده است روزه داری و مهمانی خداوند از پنجشنبه آغاز می شود.

شیعیان عراق و لبنان اوایل این هفته اعلام کردند که روزه داری براساس محاسبات نجومی از پنجشنبه شروع می شود.

محمد راشد قبانی، مفتی اهل تسنن لبنان نیزآغاز ماه مبارکرمضانرا پنجشنبه دانست.

انجمن علمای عراق، بالاترین مقام دینی اهل تسنن در این کشور نیز روز پنجشنبه را به عنوان نخستین روز ماه مبارک اعلام کرده است.

محمد حسین مفتی فلسطین نیز اظهارات مشابهی را منعکس کرده است.

مسلمانان کشورهای الجزیره، ترکیه و سوریه نیز از روز پنجشنبه به ضیافت الهی می روند.

وزیر اموردینی اندونزی و علمای مالزی نیز اعلام کردند که رمضان در این کشورهای آسیایی روز پنجشنبه آغاز می شود.

شورای دینی اسلامی سنگاپور اظهار داشت براساس محاسبات نجومی رمضان روز پنجشنبه آغاز می شود.

دارالفتوای تاجیکستان و قزاقستان نیز روز پنجشنبه را به عنوان نخستین روز از ماه رمضان اعلام کرده است. انجمن مسلمانان چینی نیز اظهارات مشابهی داشته است.

از سوی دیگر در اروپا نیز اتحادیه سازمانهای اسلامی فرانسه آغاز ماه رمضان را پنجشنبه دانست و جمعیت قابل توجه مسلمانان بریتانیا نیز روز پنجشنبه در آغاز ماه رمضان و روزه داری متحده خواهند شد.

جامعه اسلامی کوزوو طی یک نشست مطبوعاتی ماه مبارک رمضان را از پنجشنبه اعلام کرد.

انجمن ائمه هلند نیز اظهار داشت که اقلیت مسلمان در این کشور اروپایی از روز پنجشنبه روزه داری می کنند.

در آلمان کمیته علمی رؤیت ماه نیز تصدیق کرد که ماه نو رؤیت نشده و ماه رمضان از پنجشنبه شروع می شود.

براساس شورای سازمانهای اسلامی اتریش روز پنجشنبه در این کشور آغاز ماه رمضان خواهد بود.

مقامات وقف اسلامی در جمهوری نیز اظهار داشتند که روز پنجنشبه رمضان آغاز می شود اعلانهای مشابهی نیز از سوی سازمان وقت اسلواکی صورت گرفت.

سازمان وقف دانمارک، انجمن مسلمانان سوئدو انجمن اسلامی شمال آمریکا نیز از روز پنجشنبه به استقبال از ماه مبارک رمضان می روند.

این در شرایطی است که در برخی از کشورهای اسلامی تاریخ متفاوتی برای رمضان اعلام شده است. مسلمانان کشورهای لیبی از امروز چهارشنبه 21 شهریور ماه،رمضان را آغاز می کنند اما مسلمانان مراکش سودان و فیلیپین امروز ماه را رؤیت خواهند کرد.

مسلمانان هندوستان و پاکستان نیز از امروز روزه دار خواهند بود.

مسلمانان جهان درباره مسئله رؤیت ماه دیدگاه های مختلفی دارند در شرایطی که گروهی از علما معتقدند مسلمانانی که در یک بخش شب بایکدیگر مشترک هستند باید از یک نوع رؤیت ماه استفاده کنند، برخی علما آغاز ماه مبارک رمضان را زمانی می دانند که مسلمانان عربستان روزه داری را آغاز می کنند، گروه سوم نیز استدلال می کنند که مسلمانان جهان باید از یک نوع رؤیت ماه سود برند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.
عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

عید غدیر در سیره اهل بیت(ع)

غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى» ، بلکه به عنوان یک «عید اسلامى» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى را مى‌طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلکه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن را بزرگ داشت و برشکوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روز عظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین (علیهم السلام)احیاگردد.
السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

صبر را بالش کن، و فقر را در آغوش گیر، و شهوات را ترک کن، و با هوای نفس مخالفت کن و بدان که از دیده خدا پنهان نیستی، پس بنگر که چگونه ای.
هدایتگران راه نور

هدایتگران راه نور

پروردگارم را سپاس که به بندگانش توفیق طاعت ارزانى فرمود و خیرونیکى را در عبادت خویش براى آنان منظور داشت.
کاظمین دلربای عاشقان

کاظمین دلربای عاشقان

مومن به سه خصلت محتاج است : کسب موفقیت از سوی خدا ،‌ نصیحت کننده‌ای در خود ،‌و قبول نصیحت از دیگران

پر بازدیدترین ها

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

روایتی بر سرودن شعر علی ای همای رحمت

آیت الله العظمی مرعشی نجفی بارها می فرمودند شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب , دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمومنین (علیه السلام) با جمعی حضور دارند .
No image

آثار استغفار و توبه

No image

«جاهلیت» در قرآن‌

از کلمه «جاهلیت» در چهار سوره مدنى قرآن کریم یاد شده است: آل عمران، مائده، احزاب و فتح. جاهلیت در اصطلاح قرآنى از ریشه جهل به معنى سفاهت، دشمنى، غضب و سبک مغزى مشتق است نه از جهل به معناى نادانى و تباهى و سرگردانى...
کودک و نیاز به محبّت

کودک و نیاز به محبّت

محبت از ضروری ترین نیازهای عاطفی فرزند در دوران کودکی است و بدون توجه به آن کودک به رشد عاطفی مناسب نایل نمی شود، این نیاز، برای کودک به شکلهای گوناگون قابل پاسخگویی است که می توان به بوسیدن کودک، در آغوش گرفتن، گفتن جملات زیبا و محبت آمیز، خریدن هدیه و اسباب بازی و... اشاره کرد.
Powered by TayaCMS