دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پیامبر اعظم صلی‌ الله علیه‌ وآله فرمودند:

هر کس بعد از هر نماز واجبی «آیة الکرسی» را بخواند، خداوند خود او را قبض روح نماید و او مثل کسی باشد که همراه پیامبران جهاد کرده، و به شهادت رسیده باشد.
No image
پیامبر اعظم صلی‌ الله علیه‌ وآله فرمودند: بسم‌‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم
ستایش‌ مخصوص‌ خدایی‌ است‌‌ که‌ هنگام‌ خلقت آسمان‌‌ ها و زمین, هیچ‌ کس‌ را به‌ حضور نخواست‌‌ و از مشورت بی‌ نیاز بود و هنگام‌ آفریدن‌‌‌ جنبندگان عالم‌معین و یاری‌ نگرفت‌ در الهیت‌ بی‌ شریک‌ و انباز و در عین‌ یکتایی‌‌ ( برای‌ آفرینش‌ عالم‌) از معاون‌ بی نیاز بود.
زبان‌ ها از حق‌ وصفش‌ عاجز و عقل‌ ها از کنه‌ معرفتش‌‌‌ مدهوش , گردنکشان‌ درمقام‌ هیبتش خوار و متواضع‌, و بزرگان‌ از هراس‌ قهرش‌ پست‌ و حقیر, هر بزرگی‌ در مقابل‌ عظمتش‌ رام‌ و ذلیل‌ است‌.
پس‌ ستایش‌ ابدی‌ جامع‌ و کامل‌ و پی‌‌ در پی مخصوص‌ توست‌‌ و درود ابدی‌ و تحیت دائمی‌ تو بر رسول‌ تو باد.
بار خدایا تو اول‌ این‌ روز را خیر و صلاح‌ ووسطش‌ را فیروزی‌ و آخرش‌‌ را کامروایی‌‌ بخش و پناه‌‌ می برم‌ به تو از آن‌‌ روزی‌ که‌ اول‌ آن فزع و ترس‌ و وسطش‌‌ جزع وفریاد و آخرش درد و رنج‌ است‌. خدایا از هر نذر و عهد و وعده‌‌ای‌ که کردم‌ و بدان‌ وفا نکردم‌‌ از تو آمرزش‌ می‌ طلبم و باز از تو درخواست‌ می‌‌ کنم‌ در ظلمی که‌ به‌‌ بندگان‌‌ توکردم‌ و حقی‌ که بر من دارند به‌ لطف‌ و کرمت‌ ادا فرمایی‌, پس‌‌ هر کس ازبندگان‌‌ تو با کنیزکان تو که‌‌ مظلمهای‌ از او بر من‌ است‌ و ستمی‌ بر او کرده‌‌ام‌, چه به‌‌‌ شخص‌ او و چه به آبروی‌ او یا در مال‌ و اهل‌‌ و عیال او وفرزندان‌ او یا غیبتی‌ از او کرده‌‌ام‌‌ یا بر او بارگرانی‌ نهادهام به‌‌ سبب‌‌ حب نفس‌ یا هوای‌ ریاست‌ یا به کبر و حسد یا ریا و عصبیت‌ به‌ هر کس‌ ستم‌ کرده‌‌‌‌ام‌ از غایب‌ و حاضر و زنده و مرده که دستم‌‌ از ادای‌ حق‌ او کوتاه‌ ومجالم از پرداختش‌ تنگ‌ است‌‌ و نتوانم‌ از او حلیت طلبم‌ . پس‌ از تو برای‌ کسی‌ که‌ مالک‌ حوایج‌ خلقی‌ و به‌‌ محض‌ خواست‌ تو و در آن‌ اراده تو همه‌ حاجت‌‌ ها مستجاب‌ است از تو می‌ طلبم‌ که‌ بر محمد و آل‌ محمددرود فرستی‌ و آن‌ بنده‌‌‌‌ را که بر او ستمی‌ کردهام‌ هر گونه خواهی‌‌‌ از من‌ راضی گردانی و مرا از جانب‌ خود رحمتی‌‌‌ بی حد عطا کنی که‌ آمرزش‌ تو را نقصان‌ و بخشش‌ تو را زیان‌ نرساند. ای‌ مهربانترین‌ عالم‌.
خدایا به‌‌ من‌‌ در این روز دوشنبه دو نعمت‌ از جانب‌ خود عطا فرما که‌ آن‌ دو یکی‌ سعادت‌‌‌ در اول‌ روز به‌ طاعت توست و دوم‌ نعمت‌ در آخر روز به‌ آمرزش‌ تو.
ای‌ کسی‌‌ که‌ خدایی بس‌ تو راست‌ و گناهان‌ را جز تو کسی‌ نتواند بخشید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

در آموزه‌های اهل بیت(ع) به ویژه ائمه اطهار(ع) طلب یاری کردن توسط آن بزرگواران مطرح شده است.
پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

دوره پهلوی را می‌توان دوره رشد و گسترش بهائیت دانست. بسیاری از چهره‌های شاخص بهائیت در این دوره، با بهره‌مندی از حمایت‌های ویژه شاه، سمت‌های سیاسی و اقتصادی متعددی را به دست آوردند.
چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

درباره عوامل گرایش ایرانیان به علویان و مذهب تشیع، مورخان و پژوهشگران نظرات متفاوتی بیان کرده‌اند.
چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

انسان چگونه خودش را به اخلاق فاضله متخلق کند و از رذایل اخلاقی دوری نماید؟ چگونه این معنا را در مرحله عمل پیاده کند؟ علمای اخلاق می‌گویند: ابتدا انسان باید حالت موجود نفس را حفظ کند و سپس به تهذیب رذایل و جبران ضررهای گذشته بپردازد.

پر بازدیدترین ها

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

درباره عوامل گرایش ایرانیان به علویان و مذهب تشیع، مورخان و پژوهشگران نظرات متفاوتی بیان کرده‌اند.
آشنایی با تاریخچه و اهداف عرفان حلقه بخش دوم

آشنایی با تاریخچه و اهداف عرفان حلقه بخش دوم

جهان از چند دهه پیش، بستر ظهور و پیدایش چشم‌گیر و روزافزون مکاتیب و فرقه‌های معنویت گرای انحرافی و عرفان‌های کاذب نوظهور هست
گرترود بل؛ جاسوسی که عراق را ساخت

گرترود بل؛ جاسوسی که عراق را ساخت

دولت انگلستان که امروز با ژست دیپلماتیک و دموکراتیک در کشورهای دیگر دخالت می کند و در کنار دولت آمریکا سیاست‌های استعماری خود را پیش می برد، سابقه ای طولانی در مداخله و توطئه در جهان دارد.
Powered by TayaCMS