دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام صادق (علیه السلام):

«آن هنگام که قائم قیام نماید، براساس عدالت حکومت خواهد کرد. در ایام او ظلم و ستم برچیده می‌شود. جاده‌ها در پرتو حکومت او امن و امان می‌گردد و زمین برکاتش را ظاهر می‌سازد و هر حقی به صاحبش برگردانده می‌شود» (بحارالانوار، ج 52، ص 328)
امام صادق (علیه السلام):
امام صادق (علیه السلام):

قال الصادق (علیه السلام):

«اذا قام القائم حَکَمَ بالعَدل، وَارتَفَعَ الجَورُ فِی أیَّامِهِ، وَآمَنَت بِهِ السُبُّلُ، وَأخرَجت الأرضُ بَرَکاتها، وَرُدَّ کُلُّ حَقٍّ إلی أهلِهِ»

امام صادق (علیه السلام):

«آن هنگام که قائم قیام نماید، براساس عدالت حکومت خواهد کرد. در ایام او ظلم و ستم برچیده می‌شود. جاده‌ها در پرتو حکومت او امن و امان می‌گردد و زمین برکاتش را ظاهر می‌سازد و هر حقی به صاحبش برگردانده می‌شود» (بحارالانوار، ج 52، ص 328)

توضیح:

«طعم شیرین عدالت»

ما به زمان ظهور امام زمان (ارواحنا فداه)، این محبوب حقیقی انسان‌ها، نزدیک شده‌ایم. جهان اسلام، در آینده‌ای نه چندان دور، طعم شیرین عدالت را خواهد چشید... ملت ایران به فضل پروردگار، با هدایت‌های الهی و کمک‌های معنوی غیبی، و با ادعیه زاکیه و هدایت‌های معنوی ولی الله الاعظم (ارواحنا فداه) خواهد توانست، تمدن کاخ پرعظمت تمدن اسلامی را بار دیگر در عالم برافراشته نماید. این آینده قطعی شما است. جوانان، خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند! نیرهای مؤمن و مخلص، این را هدف قرار بدهند! شما جوانان به کمک خدا و به امید او، آن روز را خواهید دید و به دست خودتان ان‌شاءالله آن روز را خواهید ساخت.[1]

«نظام اسلامی به قوه قضائیه‌ای نیاز دارد که هم مقتدر و هم مورد اعتماد باشد. این دو رکن در کنار هم لازم است... قوه قضائیه باید با اعتماد به نفس و با رعایت ضوابط و موازین، کار خود را با قدرت و قاطعیت دنبال کند».[2]

  • [1] فرازی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگرفته از سایت www.khamonni.ir
  • [2] فرازی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برگرفته از سایت www.khamonni.ir

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.

پر بازدیدترین ها

معاشرت با اهل دنیا

معاشرت با اهل دنیا

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
Powered by TayaCMS