دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

امام صادق علیه‌السلام:

چیزی به قلب مؤمن زیان‌بارتر از زیاد خوردن نیست چرا که پرخوری قساوت قلب و تحریک شهوت از خود بجا می‌گذارد.
No image
امام صادق علیه‌السلام: بسم‌‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم
ستـایـش‌ مخصوص‌ خداست‌ کـه‌ شـب‌ را لبـاس‌ و خـواب‌ را آسایش‌‌ و روز را برای‌ جنبش قرار داد.
ای‌ خدا تو سزاوار هستی‌ که‌ مرا ازخوابگاهم‌ برانگیختی‌‌‌‌ و اگر می خواستی ابدی‌ قرار می دادی‌‌ آن‌ را حمـد کـه‌ دائم‌ و ابـدی اسـت‌ و خلایق‌ شمار آن‌ نتوانند.
ای‌‌ خدا ستایش‌ تو را سزد کـه‌ خلـق‌ کـردی و نیکو آراستی‌‌ و مقدر کـردی‌ وسـرنـوشتـی مقرر فرمودی‌‌‌ و تو میراندی و زنده‌ کـرد, ی بیمار کردی‌‌‌ و شفابخشیدی و سلامتی‌ دادی و مبتلا ساختی‌ و بر همه‌ عالم‌‌ حاکـم و بـر تمام‌ملک‌ متصرف‌ و محیط هستی‌.
ای‌ خدا تو را به‌ دعا می‌‌ خوانم‌ مانند کسـی که‌‌‌‌ وسیله او ضعیف‌ شده و کارش‌به بیچـارگـی‌ کشیده‌‌ و اجلش‌‌ نـزدیـک‌ شـده و آرزویـش در دنیا اندک‌ شده‌‌ وحاجتمندی‌اش‌ به رحمت‌ تـو بسیار شدت‌ یافته‌‌ و به سبب‌ کوتاهـی‌ در طاعت‌‌ حسرتش‌‌ بزرگ‌ و لغزشش بسیار است و بـا توبه‌‌‌ خالص‌ به ذات‌‌ تو روی‌ آورده است.
پس‌ درود بفرست‌‌ بر محمد خاتم‌ رسولانت و بر اهل‌ بیت‌ او که‌ پاکان‌ وپاکیزگـاننـد و شفاعت‌ محمد صلی‌ الله‌‌‌ علیه و آلـه را روزی‌ من‌‌‌ گردان ومرااز صحبت‌ او محروم‌ مگردان که‌ مهربانترین‌‌ مهربانان عالم‌ تو هستی‌.
بارخدایا در روز چهارشنبه‌ برای‌ مـن‌ چهـار چیز برآورده‌ فرما, مـرا درطاعـت‌ خـود نیرومند کن‌‌ و در عبادتت‌ با نشاط گـردان و در ثوابت‌ راغب‌‌‌ سازو از آنچه‌ موجـب عـذاب دردناک‌ توست‌ دور فرما که‌ تو راهرچه‌ خواهی‌ لطف‌ است‌.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.

پر بازدیدترین ها

معاشرت با اهل دنیا

معاشرت با اهل دنیا

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
گوشه نشینی

گوشه نشینی

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: هر که عزلت و گوشه‌گیرى اختیار کرد، متحصّن شد به حصار عافیت، و خود را به حفظ و حراست الهى کشید. چرا که معنى عزلت، انقطاع از خلق است و رو آوردن به حقّ، و معلوم است که هر که چنین است، بلا شک متمسّک و متشبّث است به لطف الهى، و در حصار عافیت او است.
Powered by TayaCMS