دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آموزش فنون کلاسداری ویژه روحانیان و طلاب بسیجی شاهرود

No image
آموزش فنون کلاسداری ویژه روحانیان و طلاب بسیجی شاهرود دوره آموزش فنون کلاسداری ویژه روحانیان و طلاب بسیجی شهرستان شاهرود در کانون جوانان بسیج این شهرستان برگزار می‌شود.
مسؤول بسیج طلاب و روحانیان شهرستان شاهرود در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در سمنان، از برگزاری دوره فنون کلاسداری ویژه روحانیان و طلاب بسیجی شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: در این دوره حجت‌ الاسلام محمد حسن راستگو، رییس مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، شیوه‌های نوین جذب جوانان و نوجوانان را آموزش می‌دهد.
محمد مهدی رعایتی هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح فکری، آشنایی روحانیان و طلاب با راهکارهای جدید جذب جوانان و نوجوانان به دین و ارتقای کیفی کلاس‌های مذهبی و فرهنگی که از سوی روحانیان و طلاب برگزار می‌شود، عنوان کرد.
وی افزود: دوره فنون کلاسداری، 31 تیرماه، با حضور250 نفر از روحانیان و طلاب بسیجی آغاز می‌شود.
گفتنی است، این دوره به همت بسیج طلاب و روحانیان شهرستان شاهرود، در کانون جوانان بسیج این شهرستان برگزار می‌شود.


منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

فراموشی خدا چه اثری در انسان دارد؟

آن کس که خدا را و حضور او (جلّ و علا) را فراموش کند به فراموشی از خویشتن خویش مبتلا شود
اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

و بدان که اعضاء و جوارح تو، سرمایه و امانت‌هایی هستند از خداوند «جل‌ و جلاله» در نزد تو، که با آن‌ها به نفع دنیا و آخرت خود تجارت نمایی، پس اگر در غیر آن‌چه برای آن خلق شده‌اند (از طاعات و مراقبات) صرف نمایی، یا این‌که اوقات خود را به غفلت بگذرانی، هر آینه بر خود خسران و زیان وارد نموده‌ای و در نتیجه مستحق هجران و خواری از طرف مولای خود شده‌ای.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.
چگونه بخوریم، چگونه بخوابیم؟

چگونه بخوریم، چگونه بخوابیم؟

باید انسان یک مقدار زیاده بر معمول تقلیل غذا و استراحت بکند تا جنبه حیوانیت کمتر، و روحانیت قوت بگیرد، و میزان آنها را هم چنین فرمود
Powered by TayaCMS