دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توزیع بیش از یازده هزار جزوه و کتاب برای برگزاری المپیاد قرآن و حدیث جامعه المصطفی.

No image
توزیع بیش از یازده هزار جزوه و کتاب برای برگزاری المپیاد قرآن و حدیث جامعه المصطفی.
رسا، سرویس فرهنگی ـ دبیر چهاردهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه از توزیع بیش از 11 هزار کتاب، جزوه و کارتکس برای برپایی این المپیاد در داخل و حارج کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رسا، حسین اسدی ، مدیر کل امور قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه گفت: چهار هزار دفترچه راهنمای مسابقات تاکنون در داخل و خارج از کشور و در مراکز و مدارس علمیه زیرمجموعه این سازمان توزیع شده است.
وی افزود: هزار جزوه حدیث و ادعیه، هزار جزوه آیات موضوعی و هزار قرآن حکیم از جمله منابع آزمون المپیاد هستند که در داخل کشور توزیع شده است.
مدیر کل امور قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه عنوان کرد: تاکنون 3 هزار کارتکس تبلیغی که مزین به جمله ای گوهربار از امام خمینی(ره) است همچنین هزار جلد کتاب نقش و حقوق و کارکنان سازمان‌ها از نگاه امام علی(ع) در میان شرکت کنندگان و در مراکز تابعه جامعه المصطفی توزیع شده است.
وی تاکید کرد: روند توزیع جزوه و کتاب‌ها همچنان ادامه دارد.
یادآوری می شود، چهاردهمین المپیاد قرآن و حدیق جامعه المصطفی العالمیه از 11 تا 16 اسفند ماه با حضور قاریان و حافظانی از 65 کشور جهان و به همت اداره کل امور قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه در قم برگزار می‌شود.
 
منبع:
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

فراموشی خدا چه اثری در انسان دارد؟

آن کس که خدا را و حضور او (جلّ و علا) را فراموش کند به فراموشی از خویشتن خویش مبتلا شود
اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

و بدان که اعضاء و جوارح تو، سرمایه و امانت‌هایی هستند از خداوند «جل‌ و جلاله» در نزد تو، که با آن‌ها به نفع دنیا و آخرت خود تجارت نمایی، پس اگر در غیر آن‌چه برای آن خلق شده‌اند (از طاعات و مراقبات) صرف نمایی، یا این‌که اوقات خود را به غفلت بگذرانی، هر آینه بر خود خسران و زیان وارد نموده‌ای و در نتیجه مستحق هجران و خواری از طرف مولای خود شده‌ای.
No image

حیله های شیطان برای فریب جوان

.... از این مخلوقات میان تهی، پوچ وهیچ، باکی نداشته باش وچشم امیدی هرگز به آنها مبند،که چشم داشتن به غیر او شرک است وباک از غیر او "جلّ وعلا" کفر.
چگونه بخوریم، چگونه بخوابیم؟

چگونه بخوریم، چگونه بخوابیم؟

باید انسان یک مقدار زیاده بر معمول تقلیل غذا و استراحت بکند تا جنبه حیوانیت کمتر، و روحانیت قوت بگیرد، و میزان آنها را هم چنین فرمود
Powered by TayaCMS