دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعمال شب بیست و هفتم رجب‌

اعمال شب بیست و هفتم رجب‌ 1. زیارت حضرت على (ع). این زیارت از افضل اعمال این شب است. 2. خواندن دعاى مخصوص این شب. 3. نماز گزاردن0
No image
اعمال شب بیست و هفتم رجب‌

دوازده رکعت به صورت شش نماز دو رکعتى به شرح زیر: الف) بعد از نمازها، هفت بار، سوره‌هاى حمد، ناس، اخلاص، کافرون، قدر و آیة الکرسى خوانده شود. ب) آن‌گاه دعاى زیر خوانده شود: الْحَمْدُ للَّهِ‌ِ الَّذى‌ لَمْ یَتَّخِذْ وَلَداً وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ شَریکٌ فِى الْمُلْکِ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِىٌّ مِنَ الذُّلِّ وَ کَبِّرْهُ تَکْبیراً. اَللّهُمَّ اِنّى‌ اَسْئَلُکَ بِمَعاقِدِ عِزِّکَ عَلَى‌ اَرْکانِ عَرْشِکَ وَمُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ وَبِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ وَذِکْرِکَ الْأَعْلىَ الْأَعْلىَ الْأَعْلى‌ وَبِکَلِماتِکَ التَّامَّاتِ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى‌ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَاَنْ تَفْعَلَ بى‌ ما اَنْتَ اَهْلُهُ. سپاس از آنِ خدایى است که فرزندى نگیرد، و شریک در مُلک نپذیرد، و یاورى که بر بزرگى او بیفزاید، ندارد، و بزرکش شمار، بى‌اندازه. بار خدایا! به راستى از تو خواهم به بست و بندهاى عزّت بر پایه‌هاى عرشت و نهایت رحمتت از قرآبت، و به نام تو که اعظم است... و ذکر تو که اعلى‌ است... و به کلمات تمام تو، که رحمت فرستى بر محمّد و خاندانش، و بکنى با من آنچه اهلش هستى. اعمال روز بیست و هفتم رجب‌ 1. غسل مستحبى 2. روزه داشتن‌ از امام رضا (ع) نقل شده است که روزه این روز، برابر هفتاد سال روزه ارزش و ثواب دارد. 3.زیاد صلوات فرستادن 4. خواندن زیارت حضرت رسول (ص) و حضرت على (ع)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

تقویت معنویت و روحانیت درونی

تقویت معنویت و روحانیت درونی

و اما (به جهت)تقویت روحانیت ( استاد علامه شعرانی می‌فرمودند)‌ : اولا دائما باید همّ و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد.
در آداب سخن گفتن‌

در آداب سخن گفتن‌

حضرت امام صادق علیه السّلام مى‌فرماید که: گویائى و تکلّم، ظاهر مى‌کند هر چه در باطن متکلّم است از صفا و کدورت، و از علم و جهل. یعنى: از کلام هر کس حال او ظاهر مى‌شود. و اگر صفاى باطن و ربط به مبدأ دارد، کلام او جز ذکر الهى و هدایت مردم و نقل حدیث و نشر مسائل علمى نخواهد بود. و اگر کلام او اکثر لغو و هجو و شعر و خبث است، دلیل قساوت قلب و عدم ربط به مبدأ است. و به همین قیاس است علم و جهل.
معاشرت با اهل دنیا

معاشرت با اهل دنیا

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

و بدان که اعضاء و جوارح تو، سرمایه و امانت‌هایی هستند از خداوند «جل‌ و جلاله» در نزد تو، که با آن‌ها به نفع دنیا و آخرت خود تجارت نمایی، پس اگر در غیر آن‌چه برای آن خلق شده‌اند (از طاعات و مراقبات) صرف نمایی، یا این‌که اوقات خود را به غفلت بگذرانی، هر آینه بر خود خسران و زیان وارد نموده‌ای و در نتیجه مستحق هجران و خواری از طرف مولای خود شده‌ای.
Powered by TayaCMS