دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بانکداری اسلامی نیازمند افزایش امکانات مالی است

No image
بانکداری اسلامی نیازمند افزایش امکانات مالی است
شرکت‌کنندگان در همایش بین‌المللی "بانکداری اسلامی؛ واقعیتها و چشم‌اندازها" با بیان اینکه آرزوی کارشناسان اقتصاد اسلامی و مسلمانان آن است که صنعت بانکداری اسلامی را رشد دهند و از آن حمایت کنند، این صنعت را نیازمند فراهم آوردن امکانات مالی و فکری خواندند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری امارات، شیخ راشد آل مکتوم ولیعهد دبی در همایش "بانکداری اسلامی؛ واقعیتها و چشم اندازها" با اشاره به اینکه این همایش سعی در ارائه تصویری مناسب از بحران اقتصادی و مالی در جهان امروز دارد، اظهار داشت: این همایش یکی از مهمترین همایشهایی است که در امارات برگزار شده و تلاش می‌کنیم تا با همکاری کارشناسان اقتصاد اسلامی صنعت بانکداری اسلامی را بررسی کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در این همایش بر توسعه شبکه‌های ارتباطی میان شرق و غرب و اثبات همزیستی میان فرهنگهای مختلف در محیط اسلامی تلاش می‌شود، تصریح کرد: آرزوی علما و مسلمانان است که صنعت بانکداری اسلامی را رشد داده و از آن حمایت کنند، چرا که این صنعت نیازمند بررسی جدی مالی است و کارشناسان اقتصادی مسائل مختلف اجرای آن را بررسی می‌کنند.
دکتر محمد مختار اسلامی مفتی سابق تونس با اشاره به اینکه طرحها و پروژه‌های بسیاری مطرح شده‌اند که بحرانهای مالی و وضعیت قانونی بانکها را مورد توجه قرار می‌دهند، یاد آور شد: این بانکها با همکاری مؤسسات حمایت کننده و شوراهای فتوا و مسئولان شرعی به کار خود ادامه می‌دهند.
در همایش "بانکداری اسلامی؛ بیان واقعیتها و چشم‌اندازها" که از دیروز شنبه دهم خرداد در دبی آغاز شده و تا 3 ژوئن (13 خردادماه) با همکاری اداره امور اسلامی و عمل خیر دبی در هتل بوستان روتانای دبی برگزار می‌شود، مسائلی چون وضعیت قانونی بانکهای اسلامی در جهان اسلام، همکاری میان مؤسسات حامی بانکهای اسلامی، شوراهای فتوا را مورد بررسی قرار می‌دهد.
36 مقاله در زمینه واقعیتها و چشم‌اندازهای بانکداری اسلامی و راههای تقویت صنعت مالی اسلامی ارائه شده‌اند که شرکت‌کنندگان راهکارهایی بر اساس احکام و شریعت اسلامی برای حل بحران مالی جهان مطرح می‌کنند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

تقویت معنویت و روحانیت درونی

تقویت معنویت و روحانیت درونی

و اما (به جهت)تقویت روحانیت ( استاد علامه شعرانی می‌فرمودند)‌ : اولا دائما باید همّ و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد.
اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

و بدان که اعضاء و جوارح تو، سرمایه و امانت‌هایی هستند از خداوند «جل‌ و جلاله» در نزد تو، که با آن‌ها به نفع دنیا و آخرت خود تجارت نمایی، پس اگر در غیر آن‌چه برای آن خلق شده‌اند (از طاعات و مراقبات) صرف نمایی، یا این‌که اوقات خود را به غفلت بگذرانی، هر آینه بر خود خسران و زیان وارد نموده‌ای و در نتیجه مستحق هجران و خواری از طرف مولای خود شده‌ای.
معاشرت با اهل دنیا

معاشرت با اهل دنیا

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
اعراب القلوب

اعراب القلوب

حضرت امام علیه السّلام مى‌فرماید که: اعراب دلها چهار نوع است، رفع و فتح و جرّ و وقف، تشبیه کرده است حالات دل مؤمن را به حالات است، نام حالات کلمه را که انواع اربعه مذکوره است، براى حالات قلب، استعمال نموده
Powered by TayaCMS