دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر زمان‌ امتحانات حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور

No image
تغییر زمان‌ امتحانات حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید مهدی حسینی،‌ معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: به‌ دلیل شرایط خاص آب و هوایی کشور و پیش بینی استمرار این وضعیت در بیشتر استان‌ها، همه امتحانات هماهنگ و متمرکز مدارس علمیه خواهران تا پایان دی‌ماه لغو می‌شود.
وی افزود: امتحانات روز سه شنبه، 25 دی‌ماه و پنج‌شنبه 27 دی‌ماه نیز به ترتیب به روزهای سه شنبه، دوم ‌بهمن‌ماه و دوشنبه، هشتم بهمن‌ماه، موکول شد.
حجت‌الاسلام حسینی همچنین اظهار داشت: آغاز نیم‌سال دوم تحصیلی به دلیل تغییر در تعطیلات میان نیم‌سالی از روز شنبه، سیزدهم بهمن‌ماه، به روز دوشنبه، پانزدهم بهمن‌ماه، تغییر یافته است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مدارسی که از شرایط جوی مساعد برخوردارند، از این فرصت برای برگزاری امتحانات داخلی استفاده کنند.
گفتنی است، هر گونه تغییر در برنامه امتحانات سراسری تابع اعلام معاونت آموزش مرکز مدیریت خواهد بود که در پایگاه اطلاع رسانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به نشانی www.whc.ir اعلام خواهد شد.
منبع خبر:
خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

فراموشی خدا چه اثری در انسان دارد؟

آن کس که خدا را و حضور او (جلّ و علا) را فراموش کند به فراموشی از خویشتن خویش مبتلا شود
اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

اعضا و جوارح، امانت‌های خدا

و بدان که اعضاء و جوارح تو، سرمایه و امانت‌هایی هستند از خداوند «جل‌ و جلاله» در نزد تو، که با آن‌ها به نفع دنیا و آخرت خود تجارت نمایی، پس اگر در غیر آن‌چه برای آن خلق شده‌اند (از طاعات و مراقبات) صرف نمایی، یا این‌که اوقات خود را به غفلت بگذرانی، هر آینه بر خود خسران و زیان وارد نموده‌ای و در نتیجه مستحق هجران و خواری از طرف مولای خود شده‌ای.
جوشش چشمه‌های حکمت

جوشش چشمه‌های حکمت

به واسطه تقوای الهی و دوری گزیدن از حرام و مشتبه به مرور روح قدس قوت می‌گیرد
بی‌رغبتی نسبت به دنیا و زینت‌های آن

بی‌رغبتی نسبت به دنیا و زینت‌های آن

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
Powered by TayaCMS