دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین نمایشگاه قرآنی در کانادا برگزار شد

No image
نخستین نمایشگاه قرآنی در کانادا برگزار شد
جلوه‌های هنری قرآن در نمایشگاهی با عنوان "قرآن در آیینه هنر" در تورنتو کانادا در معرض دید عموم قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این نمایشگاه که با همت و  تلاش مرکز مطالعات ایرانشناسی تورنتو بر گزار شد، هنر ایرانی در زمینه قرآن در دو بخش عرضه شد.
قرآنهای با ویژگی تذهیب، خط، حاشیه و چاپهای متفاوت نفیس، زیبا و هنری که به دست هنرمندان خوشنویس ایرانی به رشته تحریر در آمده و یا با قلمهای هنرمندانه تذهیب کاران آیات و کلمات وحی در بین نقشهای زیبای تذهیب منقوش شده به نمایش در آمد.
از خصوصیات دیگر قرآنهای به نمایش گذاشته شده، قرآنهایی با ترجمه های متفاوت بود که بیشتر آنها توسط مترجمان ایرانی به زبانهای مختلف ترجمه شده و در ایران به چاپ رسیده است از قبیل قرآن به زبان فرانسه، انگلیسی، آلمانی، اسپانیولی، ترکی و اردو.
نوع دیگر قرآنهای به نمایش گذاشته شده، قرآن با تفاسیر متفاوت بود. به عنوان مثال قرآن با تفسیر شعری انگلیسی، همینطور تفسیر شعری فارسی .
 بخش دوم نمایشگاه به نمایش تابلوها و دست نوشته های قرآنی اختصاص داشت که در این بخش آیات مبارک قرآن کریم، با هنرهای مختلف ایرانی به ویژه خطاطی، جذا بیت خاصی پیدا کرده بود. نوع خط، طراحی ها، رنگ آمیزیها، حاشیه نویسیها، نقاشیها، تذهیبها، مواد مصرفی، سایز و نوع قاب تابلوها آنها را از هم متمایز می ساخت.
منبع :

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

تقویت معنویت و روحانیت درونی

تقویت معنویت و روحانیت درونی

و اما (به جهت)تقویت روحانیت ( استاد علامه شعرانی می‌فرمودند)‌ : اولا دائما باید همّ و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد.
اعراب القلوب

اعراب القلوب

حضرت امام علیه السّلام مى‌فرماید که: اعراب دلها چهار نوع است، رفع و فتح و جرّ و وقف، تشبیه کرده است حالات دل مؤمن را به حالات است، نام حالات کلمه را که انواع اربعه مذکوره است، براى حالات قلب، استعمال نموده
معاشرت با اهل دنیا

معاشرت با اهل دنیا

آقا محمد بید‌آبادی فرزند آقا محمد رفیع است. پدرش اصالتاً از مازندران بوده که به اصفهان کوچ کرده است و در محلّۀ بیدآباد ساکن و به بید‌آبادی مشهور گردیده است.
حکمت ارسال پیامبر اکرم(ص)

حکمت ارسال پیامبر اکرم(ص)

پروردگاری که نعمتهایش را بر مؤمنان، با فرستادن پیامبر اکرم(ص) تکمیل نمود و نعمت هدایت را به اتمام رسانید تا آن حضرت آیات الهی را بر آنان بخواند و آنان را تربیت نموده و کتاب و حکمت را یادشان دهد و آنچه را عقول ایشان یارای درک و رسیدن به آن را نداشته به واسطه پیامبر(ص) یاد گیرند.
Powered by TayaCMS