دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود

No image
نماینده مردم مشهد در مجلس: پژوهش باید عمومی شود به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، عفت شریعتی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران با مثبت ارزیابی کردن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی مشهد اظهار داشت : نمایشگاه مکانی برای عموم مردم است که برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در آن می تواند این فرهنگ را در بین افکار عمومی نهادینه سازد .
نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون اجتماعی درمجلس با بیان اینکه با مشاهده غرفه های نمایشگاه که در آن ایده‌های نو وجود دارد به هر ایرانی احساس غرور دست می دهد، افزود: باید مسئولان و مدیران اجرایی استان حضور پر رنگ داشته باشند زیرا در این مکان پژوهشگران با ایده‌های نو در جهت رفع مشکلات صنایع حضور دارند و باید تعامل سازنده در این مکان‌ها ایجاد شود.
شریعتی در خصوص مصوبه اختصاص یک تا چهار درصد بودجه نهادهای دولتی به امر پژوهش اظهار داشت: پژوهش همیشه مظلوم بوده است و کار مجلس تصویب مصوبات است که انتظار می رود با سماجت‌ها و پیگیری‌های مسئولان دست اندرکار این اعتبار هر چه سریعتر محقق شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ

معرفت نفس طریق معرفت ربّ است که از سیّد انبیا و هم از سیّد اوصیا _صلوات اللّه علیهما_ مأثور است:
نعمت بیداری

نعمت بیداری

برادرم! نعمت بیداری، روزی هر بی سر و پا نمی‌شود، و این پیک کوی وفا با هر دلی آشنا نمی‌گردد، و هر مشامی این نسیم صبا را بویا نمی‌شود، و هر زبانی به ذکر آن گویا نمی‌گردد....
اعتقاد به خالق و مخلوق

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

تعلیم مجهولات بشرط عمل بمعلومات

آقایانی که طالب مواعظ هستند از ایشان سئوال می‌شود: آیا به مواعظی که تا حال شنیده‌اید عمل کرده‌اید یا نه،
عمل به معلومات

عمل به معلومات

آنچه می‌دانید عمل کنید، و در آنچه نمی‌دانید احتیاط کنید تا روشن شود.

پر بازدیدترین ها

No image

چگونگی جهاد با نفس

تقویت معنویت و روحانیت درونی

تقویت معنویت و روحانیت درونی

و اما (به جهت)تقویت روحانیت ( استاد علامه شعرانی می‌فرمودند)‌ : اولا دائما باید همّ و حزن قلبى به جهت عدم وصول به مطلوب داشته باشد.
اعراب القلوب

اعراب القلوب

حضرت امام علیه السّلام مى‌فرماید که: اعراب دلها چهار نوع است، رفع و فتح و جرّ و وقف، تشبیه کرده است حالات دل مؤمن را به حالات است، نام حالات کلمه را که انواع اربعه مذکوره است، براى حالات قلب، استعمال نموده
دعای شروع نماز

دعای شروع نماز

ابو حامد غزالی می گوید : «اما دعای شروع نماز که آغاز ان با این جمله است : «وجهت وجهی للذی فطر السموات و الارض حنیفا مسلما»
Powered by TayaCMS