دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پژوهش برای طلاب اجباری شد.

No image
پژوهش برای طلاب اجباری شد. آیین‌نامه تکالیف پژوهشی طلاب حوزه علمیه در شورای معاونین مرکز مدیریت حوزه علمیه قم تصویب و برای تایید نهایی به شورای عالی حوزه ارسال شد.
معاون پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف انجام فعالیتهای پژوهشی در حین آموزش و به عبارت دیگر آموزش پژوهش محور در این معاونت تدوین شده بود که پس از سه جلسه بررسی در شورای معاونین مرکز به تصویب رسید و برای تایید نهایی به زودی به شورای عالی حوزه ارسال خواهد شد.
حجت الاسلام امینی افزود: در این آیین‌نامه کلیه طلاب در تمامی سطوح از ورودی سال اول تا درس خارج فقه (دکتری) موظف به فعالیت پژوهشی شده و برای کلیه دروس حوزوی نمره فعالیت پژوهشی در نظر گرفته می‌شود. ارائه تحقیق پایانی در پایان هر سطح و ارائه پایان نامه علمی و رساله دکتری در پایان مقاطع سطح سه (کارشناسی ارشد) و چهار (دکتری) از ویژگی‌های دیگر این آیین‌نامه است

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

اصوات

اصوات

اصوات برای بیان حالات روحی، احساسات و عواطف گوینده از جمله تحسین، شادی، تعجب، رنج، تنبیه‌، بیم، امید، آگاهی، خشم، تنفّر، تمسخر، توهین، اعتراض، تحقیر و نیز برای راندن و خواندن حیوانات به کار می‌روند.
No image

شطحیّات

No image

دستور زبان

No image

حدیث نفس soliloquy

No image

ادبیّت Litreariness

پر بازدیدترین ها

No image

آرکی تایپ

No image

سبک هندی

No image

فارسی دری

No image

طنز (Satire)

No image

ادبیات غنایی

Powered by TayaCMS