دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نخستین فصلنامه "نقد ادبی" فروردین 87 منتشر می‌شود

No image
نخستین فصلنامه "نقد ادبی" فروردین 87 منتشر می‌شود فصلنامه "نقد ادبی" فردا زیر چاپ می رود تا نخستین شماره آن فروردین ماه 87 در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.
ابراهیم خدایار مدیرمسئول فصلنامه تخصصی نقد ادبی در گفتگو با خبرنگار مهر، از چاپ نخستین شماره آن در روزهای آتی خبر داد و گفت: مطالب نخستین شماره نشریه آماده شده و تا فردا به چاپخانه سپرده می شود اما توزیع آن در فروردین ماه 87 صورت می گیرد.
وی افزود: فصلنامه نقد ادبی منحصراً به موضوع نقد ادبی - کلاسیک و معاصر - می پردازد. جای خالی چنین نشریه ای به ویژه با رویکرد آکادمیک در میان نشریات ادبی احساس می شد.
خدایار با بیان اینکه اعضای هیئت تحریریه این فصلنامه را 19 تن از اساتید ایرانی و خارجی حوزه ادبیات تشکیل می دهند، گفت: پنج تن از اعضای علمی تحریریه را اساتیدی از کشورهای انگلستان، ترکیه، تاجیکستان و سوریه تشکیل می دهند. در میان اعضای ایرانی تحریریه فصلنامه نیز علاوه بر من، رضا سیدحسنی، سیروس شمیسا، سعید حمیدیان، نصرالله امامی، حسین پاینده، حسن ذوالفقاری، کاووس حسن لی، مریم حسینی، غلامحسین زاده، نیکویی، تسلیمی و انوشیروانی حضور دارند.
وی درباره توزیع بین المللی نشریه نیز گفت: مجوز نشریه ما داخلی است و در شماره های نخستین در سراسر کشور توزیع خواهد شد اما قصد داریم در شماره های بعدی گستره آن را نیز افزایش دهیم و در کشورهای دیگر هم توزیع شود. شماره نخست نشریه در حدود 260 صفحه خواهد بود و در آن 9 مقاله علمی در موضوعات مرتبط با نقد ادبی آمده است.
فصلنامه "نقد ادبی" از پائیز سال گذشته به تعیین خط مشی، اعضا و روند کاری خود پرداخت و در روزهای پایانی سال 85 برای گذراندن مراحل قانونی مربوط به مجوز و امتیاز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رفت که سه ماه پیش مجوز چاپ گرفت. صاحب امتیاز این فصلنامه مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت مدرس و سردبیر آن حسین پاینده است.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.

پر بازدیدترین ها

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

بسته فرهنگی امام مهدی تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، این بسته فرهنگی شامل 5 پوستر تزئینی با طرح هایی از اشعاری درباره حضرت مهدی (عج) از قیصر امین پور، دعای فرج و دعای نیمه شعبان است.
Powered by TayaCMS