دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشر کتابهای دینی نیازمند مرکزی برای هماهنگی و ارزیابی است

No image
نشر کتابهای دینی نیازمند مرکزی برای هماهنگی و ارزیابی است عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه در حوزه کتابهای دینی با ضعفهای بسیاری مواجه هستیم که با توجه به نیاز جامعه می بایست در راستای رفع آنها اقدامات مناسب صورت گیرد، گفت: وجود مرکزی برای ایجاد هماهنگی میان ناشران و دیگر فعالان حوزه نشر کتابهای دینی و همچنین ارزیابی فعالیتها، عاملی برای رفع بسیاری از ضعفهای موجود است .
منیره نوبخت عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه کتابهای دینی نوان منابع اصلی آگاهی و اطلاعات جامعه به شمار می روند، اظهار داشت: این کتب آگاهیهای دینی افراد جامعه را افزایش می دهند و سؤالات، ابهامات و پرسشهای آنها را درباره مسائل دینی برطرف می کنند، بنابراین کتب دینی منابع معتبری برای ارتقاء آگاهی افراد جامعه هستند.
وی با بیان اینکه این کتابها نسبت به سایر کتب دارای حساسیت بیشتری هستند، گفت: رعایت برخی اصول، غنای علمی و پژوهشی نگارنده و مؤلفین با توجه به این حساسیت افزایش می یابد که باید کار از یک اعتبار علمی و پژوهشی برخوردار باشد.
منیره نوبخت با تأکید بر اینکه کتابهای دینی در رفتار، عمل و زندگی افراد تأثیر گذار هستند، گفت: به همین جهت افراد تنها برای افزایش آگاهی و اطلاعات مراجعه نمی کنند و فراتر برای تنظیم رفتارهای اجتماعی و به دنبال تطبیق رفتارها و تعالیم دینی خود به این کتابها مراجعه می کنند .
نوبخت تصریح کرد: آنها برای رسیدن به این هدف و راهیابی به زندگی منطبق با دستورات دینی به کتب دینی مراجعه و آنها را مطالعه می کنند که این امر مؤلفین کتب دینی را موظف می کند حقایق اخلاق و دستورات دینی را طی پژوهشهای خود تبیین کنند.
وی با تأکید بر اینکه یک مرکز قابل قبول و معتبر باید وضعیت موجود را ارزیابی کند، گفت: اگر مجموعه تعدادی از ناشران کتب دینی با یک مرکزیت و هماهنگی اقدامی برای رفع نقایص و برداشتن وضع موجود کنند، مجموعه ای تشکیل می شود که با هماهنگی و همکاری می توانند وضعیت فعلی را تغییر دهند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS