دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند

No image
نشست‌های انجمن حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شوند با حضور دکتر مجتهدی، دینانی، بهشتی و حبیبی سلسله نشستهای انجمن حکمت و فلسفه ایران با ارائه هفت نشست از آذرماه تا اسفند برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "ملاحظاتی در فلسفه کانت" نخستین نشستی است که با حضور دکتر کریم مجتهدی 22 آذر برگزار می‌شود.
دومین نشست به نقد و بررسی کتاب "نصیرالدین طوسی، فیلسوف گفت‌وگو"، نوشته دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی اختصاص دارد که با حضور وی و دو تن از صاحبنظران و منتقدان 29 آذر برگزار خواهد شد.
بحث و بررسی درباره کتاب "رسائل الشجرة‌الالهیة" تألیف ‌شهرزوری، تصحیح دکتر نجفقلی حبیبی با حضور دکتر غلامحسین ابراهیمی دینانی، دکتر محمد خوانساری، دکتر نجفقلی حبیبی و دکتر سید محمود یوسف‌ثانی 13 دی و "درآمدی بر عهد جدید" با سخنرانی پیروز سیّار 4 بهمن و "فلسفة مدنی فارابی" با سخنرانی دکتر محسن کدیور 18 بهمن برگزار می‌شود.
" تمام جلسات روزهای پنجشنبه‌ ساعت 15 برگزار می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
Powered by TayaCMS