دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

انتقاد آیت الله صافی گلپایگانی از انتشار برخی کتب در کشور

No image
انتقاد آیت الله صافی گلپایگانی از انتشار برخی کتب در کشور حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار مدیر کل ارشاد استان قم از انتشار برخی کتب در کشور انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی، از مراجع تقلید، روز گذشته در دیدار حسین استادآقا، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و هیئت همراه، بر تحقق خواسته های امام عصر(عج) تأکید کرد و گفت: هر کس در هر سمتی که باشد و در دل خود مودت امام زمان(عج) را داشته باشد باید برای تحقق آرمان های ایشان تلاش نماید.
وی با بیان اینکه از زمان تأسیس وزارت فرهنگ و ارشاد، اوضاع مختلفی بر آن مترتب بوده است، اظهار داشت: مومنین جامعه از وزارت فرهنگ و ارشاد کشور انتظارات زیادی دارند و نباید خلاف هویت ارشادی و اسلامی این وزارتخانه اقدامی در آن صورت بگیرد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: مردم باید هر چه بیشتر اقدامات مثبت و سازنده وزارت ارشاد را از نزدیک لمس کرده و آثار آن را در جامعه ببینند.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران گفت: عنوان این نمایشگاه ترویج امر کتاب و کتابخوانی است، ولی متأسفانه کارهایی در آن صورت گرفته است که باعث شرمندگی می شود. کتابها و موسساتی در نمایشگاه بود که بسیار بحث برانگیز و اسباب تأسف بود.
وی ادامه داد: کتاب هایی منتشر شده اند که فساد اخلاقی و ترویج منکرات داشتند و هم کتاب هایی که جنبه های دینی و مذهبی مردم را نشانه گرفته است.
این مرجع تقلید در ادامه تصریح کرد: اگر مسوولان نمی توانند بر اقداماتی همچون برپایی نمایشگاه های کتاب اشراف کافی داشته باشند، بهتر است برپایی آنها را لغو کنند.
مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم جوانان ایران را بسیار متأثر از جو فرهنگی کشور دانست و تأکید کرد: برخی از کتاب ها و فیلم های ضد ارزشی در کشور، تأثیر هزار اقدام مثبت را خنثی می کند.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی به کارگیری افراد مقید، متعهد و با بصیرت کافی در بخش های مختلف وزارت ارشاد را خواستار شد و گفت: چشمان وزارت ارشاد باید هر چه بیشتر باز باشد تا بتوانند با کارهای ضد فرهنگی در جامعه مقابله کنند.
وی در پایان بر تسهیل ممیزی کتاب های دینی تأکید و تصریح کرد: تشویقات و تشریفاتی که در اداره فرهنگ و ارشاد قم صورت می گیرد باید بر اساس مبانی و اصول دینی باشد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

سینمای پناهنده ; به بهانه اکران فیلم سینمایی تگزاس

نمایش فیلم تگزاس در روزهای اخیر نشان می دهد که مسعود اطیابی تغییر بزرگی در رویه فیلمسازی خود داده است. او که پیش از این با فیلمی درباره حوادث هشتاد و هشت نشان داده بود که در فکر پرداختن به مسائل جدی و حرکت در راستای سینمای اجتماعی است، حالا با تگزاس به جریان فیلم های پرفروشی پیوسته که اتفاقا بر خلاف فیلم قبلی اش دچار موانع ممیزی و عدم مجوز اکران نشده و با توجه به فضای سینمای ایران، سود قابل توجه‌ی را به جیب تهیه کننده واریز می کند.
مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

مصادره و ماجرای غم انگیز زن در سینما

هنوز و بعد از گذشت حدود سه ماه از جشنواره فیلم فجر(سی و ششم) و دیدن فیلم سینمایی مصادره ، طعم تلخ تماشای آن هم زمان با اکران های نوروزی و فروش بالای این فیلم ذایقه ام را می آزارد. مصادره را شاید بتوان اروتیک ترین فیلم سینمای ایران پس از انقلاب برشمرد. این فیلم به شدت بیمار است و گویا به جز شوخی های سخیف جنسی حتی با دستمایه کردن یک کودک یا نوجوان راهی برای خندان و شادکردن مخاطبانش ندارد.
گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

گل دادن درخت پیر ; نگاهی به فیلم خجالت نکش

خجالت نکش، یک فیلم مفرح است. فرحبخشی این فیلم نه از شوخی ها و تکه کلام ها، بلکه به جهت دنیای درونی فیلم است. دنیایی که در آن کودکی متولد می شود و پیری و گذر سن، مانعی برای زایش نیست. در روستای کوچک و کم جمعیت مهمت اباد، 231 نفر زندگی می کنند و این فیلم به ما می گوید که این جمعیت چگونه به اندازه یک نفر بیشتر می شود.
خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

خوک های آوازه خوان ; نگاهی به فیلم خوک

اگر تلاش فیلم خوک در این است که یک کمدی متفاوت در سینمای ایران باشد، باید گفت که در این کار موفق شده است. این فیلم توجهی به شوخی ها کلامی و متدوال در سینمای طنز ندارد. تا حد زیادی می کوشد که از مزیت های واقعیت استفاده کند و در مناسبات انسانی و روابط فردی آدم ها دخل و تصرفی نکند و همزمان از سوی دیگر پیروزمندانه از میدان واقعیت بیرون بیاید بدون آنکه هیچ باج و امتیازی به آنچه که ما واقعیت صدایش می کنیم داده باشد؛ خوک خود را در واقعیت محدود نمی کند.
فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

فیلشاه، آغاز راهی جریان‌ساز در انیمیشن بومی

صحبت از انیمیشنی سینمایی است که در فرم، تکنیک و ارائه مفاهیم به استاندارهای جهانی نزدیک شده و سعی دارد به‌دور از شعار و کلیشه به یک مقطع تاریخی با رگه‌های دینی بپردازد و آغازکننده راهی جریان‌ساز برای صنعت سینمایی انیمیشن در ایران باشد.

پر بازدیدترین ها

چرا شرلوک هولمز هنوز محبوب است؟ | به بهانه بازپخش سریال شرلوک هلمز

چرا شرلوک هولمز هنوز محبوب است؟ | به بهانه بازپخش سریال شرلوک هلمز

سموم و مواد مخدر را به خوبی می شناسد. دانسته هایش در زمین شناسی کاربردی است؛ در یک چشم بر هم زدن خاکهای مختلف را از هم تشخیص می دهد. به علم شیمی علاقه ای وافر دارد و حتا یک آزمایشگاه کوچک در خانه اش به راه انداخته است...
«آب‌پریا» پرسه‌ای در مرزهای مه آلود | نگاهی به سریال آب پریا

«آب‌پریا» پرسه‌ای در مرزهای مه آلود | نگاهی به سریال آب پریا

نوروز امسال با آب‌پریا و برخی برنامه‌های معدود؛ بعضی‌ها از جمله نگارنده را با تلویزیون آشتی موقت کردند. هر چه نباشد دست کم نام مرضیه برومند برای بچه‌های دهه ۶۰ به بعد آشنا و البته حامل پیام‌های نوستالژیک است...
No image

ارزش هایی که فراموش کرده‌ایم

آیا استراتژی مقابله با شبکه‌های ماهواره‌ای، لاجرم به افزایش تعداد شبکه‌های داخلی و تکثّر برنامه‌های همزمان می‌انجامد؟ آن هم در شرایطی ‌که در تأمین برنامه‌های مناسب و کیفی برای همان شبکه‌های قدیمی نیز با چالش‌های جدّی روبه‌رو هستیم. و آیا...
وقتی سریال تاریخی می بینیم، چه می بینیم؟ | نگاهی به روایت تاریخ، از دریچه تلویزیون

وقتی سریال تاریخی می بینیم، چه می بینیم؟ | نگاهی به روایت تاریخ، از دریچه تلویزیون

صحبت از رویکردی است که رسانه ملی، و در نتیجه مخاطبان این رسانه نسبت به این سریال تاریخی، و سریال های تاریخی مشابه دارند. رویکردی که با سریال تاریخی، به مانند تاریخ، و نه فقط تاریخ، بلکه به مثابه واقعیت برخورد می کند. انگار مخاطبان سریال، پخش مستقیم قیام مختار را از شبکه یک تماشا می کنند!
ای کاش قضاوتی در کار بود ؛ نقدی بر فروشنده فرهادی و نگاه او به اخلاق

ای کاش قضاوتی در کار بود ؛ نقدی بر فروشنده فرهادی و نگاه او به اخلاق

مسئله آقای فرهادی چیست؟ او به اخلاق سنتی باور ندارد. بارها این را گفته است که اخلاق در جامعه معاصر معنا و مساله تازه ای می‌یابد. او اخلاق سنتی را نقد می‌کند و اخلاق مدرن را هم به چالش می‌کشد.
Powered by TayaCMS