دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است
حرص در تولید و قناعت در مصرف شاخصه جهاد اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه ابهر بیان داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.

حجت الاسلام رحیمی، امام جمعه ابهر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا بیان داشت: اسلام دارای فرامین متعالی در زمینه جهاد اقتصادی است که باید به درستی تبیین شود.

وی بیان داشت: در دستورات اسلامی بر حریص بودن در تولید و قانع بودن در مصرف تاکید شده است.

این استاد حوزه علمیه بیان داشت: در اسلام کار کردن آنقدر اهمیت دارد که فرد نباید لحظه‌ای بیکار بماند و چون از کاری فارغ شد باید به کار دیگر مشغول شود و از همین جا گفته شده است بازنشستگی در اسلام وجود ندارد.

وی اظهار داشت: اگر در تولید به کم قانع نباشیم و در مصرف، بهینه مصرف کنیم شعار جهاد اقتصادی، همت مضاعف و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف محقق خواهد شد.

این محقق حوزه علمیه با تاکید بر این که همه اقشار جامعه برای تحقق جهاد اقتصادی وظیفه دارند، بیان داشت: باید افراد در پست های گوناگون و با موقعیت های اجتماعی متفاوت همت خود را در جهت به سامان رساندن اقتصاد صرف کنند.

امام جمعه ابهر بیان داشت: جهاد اقتصادی به معنای کار کردن و در میدان بودن است یعنی هرکس کاری را دید که بر زمین مانده است بردارد و آن را به سرانجام برساند.

وی بیان داشت: در جنگ هشت ساله این وظیفه شناسی و برداشتن بار دیگران بود که ما را موفق کرد. امروز هم نباید به بهانه اینکه این وظیفه تعریف شده ما نیست از زیر کار فرار کنیم.

این فعال فرهنگی گفت: باید هرچه داریم در طبق اخلاص بگذاریم و با حرکتی چشمگیر و تلاش مجاهدگونه برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی تلاش کنیم.

وی بیان داشت: امروز باید تمامی نیازهای خود را در درون جامعه برآورده کنیم و با خود اتکایی و کوشش واردات را به حداقل برسانیم.

امام جمعه ابهر بیان داشت: امروز شکیات نماز را مراجع عظام تقلید بیان می‌کنند لکن چینی‌ها مهر امین می‌سازند و تسیبح وارد کشور ما می‌کنند.

وی گفت: باید با تفکر همه جانبه و در نظر گرفتن بازار، نیاز‌های خود را بسنیجم و کالای خود را خود تولید کنیم.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

پرسش و پاسخ چگونگی یاری کردن اهل بیت(ع) بخش اول

در آموزه‌های اهل بیت(ع) به ویژه ائمه اطهار(ع) طلب یاری کردن توسط آن بزرگواران مطرح شده است.
پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

پیامدهای تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی چه بود؟

دوره پهلوی را می‌توان دوره رشد و گسترش بهائیت دانست. بسیاری از چهره‌های شاخص بهائیت در این دوره، با بهره‌مندی از حمایت‌های ویژه شاه، سمت‌های سیاسی و اقتصادی متعددی را به دست آوردند.
چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

چگونه عاشورا مسیر اسلامِ شیعی و شیعیانِ ایرانی را تغییر داد؟

درباره عوامل گرایش ایرانیان به علویان و مذهب تشیع، مورخان و پژوهشگران نظرات متفاوتی بیان کرده‌اند.
چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

چگونگی متخلق شدن به اخلاق فاضله(کیمیای اخلاق)

انسان چگونه خودش را به اخلاق فاضله متخلق کند و از رذایل اخلاقی دوری نماید؟ چگونه این معنا را در مرحله عمل پیاده کند؟ علمای اخلاق می‌گویند: ابتدا انسان باید حالت موجود نفس را حفظ کند و سپس به تهذیب رذایل و جبران ضررهای گذشته بپردازد.

پر بازدیدترین ها

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

راههای رسیدن به آرامش روانی از نگاه قرآن

قرآن کریم که بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) است و تمام آنچه را که بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، کاملترین نسخه برای آرامش روح است.
رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
آشنایی با مجازات توهین و درگیری با مأموران پلیس

آشنایی با مجازات توهین و درگیری با مأموران پلیس

مردم به طور کلی از این موضوع غافل هستند که مأمور دولت به اختیار خود آن‌ها را اعمال قانون نمی‌کند و مأمور در اجرای وظیفه معذور است؛ اما با این وجود در برابر مأمور مقاومت کرده یا به شخصیت وی توهین می‌کنند.
Powered by TayaCMS