دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت‌الله ‌العظمی سبحانی؛ در داد و ستدهای مسلمانان با کفار، حفظ کرامت مسلمانی واجب است

No image
آیت‌الله ‌العظمی سبحانی؛ در داد و ستدهای مسلمانان با کفار، حفظ کرامت مسلمانی واجب است
آیت‌الله ‌العظمی سبحانی گفت: مداحان می‌توانند با خواندن اشعار پرمعنا تحول بزرگی را در جامعه ایجاد کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این استاد حوزه در سلسله نشست‌های تفسیر سوره رعد افزود: بعضی از مداحان هنگام مدح حضرت علی (ع) غلو می‌کنند و می‌گویند حضرت امیر(ع) اول و آخر است، در صورتی که اول و آخر خدای متعال است.
وی ادامه داد: همانطوری که فرد ناصبی حق حضرت علی (ع) را غصب می‌کند، بعضی مداحان هم حق خدا را به حضرت علی (ع) می‌دهند و این نادرست است، مداحان باید آموزش لازم را ببینند.
سبحانی گفت: منطق آنهایی که می‌گویند پیامبر دارای خانواده است و نمی‌تواند فرستاده خدا باشد، حرف باطلی است زیرا انبیاء گذشته نیز بشر بوده‌اند، بنابراین هم سنخ بودن در تبلیغ تاثیر بسزایی دارد.
این استاد حوزه با بیان این‌که اسلام دارای دو قانون ثابت و متغیر است، بیان داشت: تغییر احکام اسلام تابع زمان و مکان است و در داد و ستدهای مسلمانان با کفار حفظ کرامت و اصالت مسلمانی واجب است.
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

بررسی تطبیقی دوران امامت امام حسن مجتبی و امام حسین(عليهم السلام)

در مطالعه تاريخ و شرايط زماني سالهاي بعد از شهادت امير المؤمنين عليه السلام می توان دریافت که گرچه عدۀکثيري از کوفيان و اهل عراق آن زمان، با امام مجتبی (ع)، خلف صالح امام علی عليه السلام بيعت کردند، اما شرايط خاص و ویژه ای در کوفه حاکم بود.
No image

حلم وبردباری امام حسن مجتبی علیه السلام

امام حسن علیه السلام دو تا صفت داشته که خیلی بروز داشتند. یکی حلم و برد باری و یکی هم حسن خلق بود. انشاالله یک ذره از حلم حضرت به ما عنایت کنند. آقا پای منبر خطیب شامی نشستند خطیب به آقا اهانت می کرد اما آقا این جا مامور به تحمل است.
No image

بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام حسن مجتبی علیه السلام

تجسم حلم امیرالمؤمنین تجسم حسن زهرای مرضیه تجسم حیا اباعبدالله و تصویر و تجسم و تمثیل عقل و خرد و اندیشه امام مجتبی علیه السلام است.
No image

مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام

هر وقت کسی خدا را فراموش کرد خدا برایش یک شیطان را مسلط می کند.شیطان تاریکی و بدی است. یاد خداهم نور و جمع کل خوبی ها است. هر چه قدر که نور باشد تاریکی از بین میرود.

پر بازدیدترین ها

No image

مقام و منزلت پیامبر صلی الله

از چیزهایی که ما را به دوستی خدا و مقام محبت خدا می رساند مداومت بر ذکر صلوات شریف است. در میان مستحبات یکی از بهترین اعمال مستحب این ذکر شریف، خصوصاً در مدینه در محضر پیامبر خدا و اهل بیت هست.
No image

حلم و بردباری در سيره اخلاقي ائمه معصومين

هدف تمامي اديان و پيامبران الهي و ائمه معصومین علیهم السلام تربیت آدمی و دعوت به فضائل اخلاقی میباشد. و در دين اسلام به عنوان آخرين و کاملترين دين خدا، مکارم اخلاق، و خويهاي پسنديده از جايگاه ويژه اي برخوردارند چنانکه اخلاق يکي از غايات مهم بعثت است که پيامبر اکرم (صلي الله عليه و آله) آن را بيان فرموده است.
No image

تربيت فرزند در سيره معصومان (عليهم السلام)

بانگاهي هر چند اجمالي به آيات و رواياتي كه در مورد فرزند وارد شده، مي توان به نگرش عميق اسلام درباره فرزند و جايگاهش در انديشه اسلامي پي برد. فرزندان نعمت هاي الهي نزد والدين اند، هم مي توان آنها را بر انجام اعمال ناشايست و خلاف فطرت الهي شان به خاك ذلّت و پستي نشاند.
No image

اهداف بعثت پیامبر اکرم صلی الله

بزرگ ترين حادثه تاريخ بشر، بعثت پيامبران خداست. پيامبران الهى براى اصلاح سه عضو از وجود انسان فرستاده شده اند، زيرا بى شك، سعادت دنيا و آخرت انسان و خرابى دنيا و آخرت او در صلاح و فساد سه عضو است.
Powered by TayaCMS