دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی ‌آیت الله مکارم شیرازی:
غدیر یک فرهنگ و جریان جهانی است و نباید به دیدار سادات خلاصه شود
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر بر شناساندن فرهنگ غدیر به همه مسلمانان جهان تأکید کرد و گفت: غدیر ادامه حکومت اسلامی پیامبر اکرم(ص) بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، شامگاه 22 اردیبهشت ماه در دیدار مسؤولان اجرایی بنیاد بین المللی غدیر، دین و سیاست را آمیخته با هم دانست و گفت: با وجود این‌که عده ای بر جدایی دین و سیاست اصرار دارند، از ابتدای بعثت پیامبر اکرم(ص)، دین و سیاست با هم درآمیخته است.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، ده هدف را برای بعثت پیامبران برشمرد و افزود: این اهداف تنها با ایجاد حکومت نبوی میسر می شود.
این مرجع تقلید با بیان این‌که بیعت از مسائل حکومتی است، اظهار داشت: واقعه غدیر خم و بیعتی که پیامبر اعظم(ص) از مسلمانان گرفتند، ادامه حکومت اسلامی ایشان بود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی احیای مکتب شیعی و حکومت اسلامی را از اهداف نشر معارف غدیر قلمداد و تصریح کرد: غدیر یک فرهنگ، مکتب و یک جریان جهانی است که نباید آن را مثل زمان های گذشته به برگزاری جشن ها و دیدار سادات خلاصه کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت نشر افکار شیعیان جهان در سایت های اینترنتی و نشریات مکتوب ابراز داشت: غدیر باید به دانشگاهی تبدیل شود که در سایه‌ سار آن شخصیت امیرالمؤمنین علی(ع) بیشتر برای جهانیان تبیین شده، کتاب گهربار نهج البلاغه نیز از مظلومیت درآید.
این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: فرهنگ غدیر باید در تمامی سطوح جامعه، از دبستان تا دانشگاه و در نهادهای مختلف جامعه منتشر شود.
وی با انتقاد از این‌که برخی، محتوای ولایت و امامت را فراموش کرده و تنها به توسل و زیارت ایشان دل خوش کرده اند، خاطرنشان کرد: بایستی همه مفاهیم و اصول مکتب تشیع را به شیعیان آموزش دهیم تا سطوح جامعه و اعمال مردم رنگ ولایت بگیرد.
وی در پایان بر ارتباط معنوی با ائمه اطهار(ع) پای فشرد و افزود: خوشبختی و سعادت در هر دو جهان تنها با داشتن ارتباطی نزدیک با اهل بیت پیامبر(ع) میسر می شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

رابطة ایمان و اخلاص از دیدگاه قرآن

متن سخنرانی رابطة ایمان و اخلاص از دیدگاه قرآن در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
No image

خصایل هفتگانه ایمان ، مقدمه منازل دهگانه سلوک

در این متن به خصایل هفتگانه ایمان ، مقدمه منازل دهگانه سلوک با موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن پرداخته شده است.
No image

چگونگی احتضار مؤمنین

متن سخنرانی چگونگی احتضار مؤمنین در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
No image

جستاری در نشانه های مؤمن در لسان دین

در این بخش متن سخنرانی با عنوان جستاری در نشانه های مؤمن در لسان دین در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن آورده شده است.
No image

تقابل جریان ایمان و عقل با جریان کفر و جهل

متن سخنرانی تقابل جریان ایمان و عقل با جریان کفر و جهل در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها

در این بخش متن سخنرانی با عنوان ایمان به خدا، ریشه تمام نیکی‌ها در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن آورده شده است.
No image

رابطه توحید ، ایمان ، بندگی

متن سخنرانی رابطه توحید ، ایمان ، بندگی در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
No image

ویژگی های انسان های پاک سیرت

متن سخنرانی ویژگی های انسان های پاک سیرت در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن در این بخش قرار دارد.
No image

تجلی مقام رضا در مومنین

در این بخش متن سخنرانی با عنوان تجلی مقام رضا در مومنین در موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن آورده شده است.
No image

ویژگی های سابقین در سیر الی الله

در این متن به ویژگی های سابقین در سیر الی الله با موضوع ویژگی های ایمان و مؤمن پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS