دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام

No image
آغاز دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور سران نظام دومین روز اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، صبح امروز، با موضوع«روحانیت و نظام»، در قم آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین روز ششمین اجلاسیه سالانه جامعه مدرسین و علمای بلاد، امروز، 30 خرداد‌ماه، با حضور سران قوای مققنه، مجریه و قضاییه در قم برگزار می شود.
در ابتدای این مراسم تصاویری از آیت الله مشکینی(ره)، رییس سابق جامعه مدرسین حوزه علمیه قم پخش شد که وی به حاضرین خیرمقدم گفت.
در ادامه آیت الله محمد یزدی، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نقش و جایگاه روحانیت ابراز داشت: باید روحانیت و حوزه های علمیه نسبت به حفظ کیان حاکمیت اسلامی عنایت خاصی داشته باشند.
وی تصریح کرد: هم‌چنان که امام راحل(ره) فرمودند که حفظ اساس حکومت اسلامی از اوجب واجبات است ما نیز باید برای حفظ این کیان تلاش کنیم.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: باید همکاری همه علما برای پیشبرد اهداف عالی اسلام و ترویج دین مقدس اسلام و حکومت اسلامی باشد.
در ادامه این همایش علمای بلاد به ارائه دیدگاه‌ها خود درباره وظایف روحانیت و نظام می‌پردازند.
روز گذشته اجلاسیه در کمیسیون‌های سه‌گانه با موضوعات«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی»، «مطالبات و انتظارات متقابل» و «راهبردها و خط‌ مشی‌ها» تشکیل جلسه دادند.
رابطه و نقش روحانیت در اسلامیت نظام، تأثیر متقابل عملکرد روحانیت و نظام، بازشناسی خلأهای ارتباطی روحانیت و نظام، روحانیت و حوزه‌های علمیه پایگاه ایدئولوژیک نظام؛ از محورهای کمیسیون«جایگاه روحانیت در کارآمدی نظام اسلامی» از مهم‌ترین بخش‌های این کمیسون‌ها به شمار می‌آید.
همچنین در کمیسیون«مطالبات و انتظارات متقابل»، سه سطح از سیاستگذاری و برنامه‌ریزی کلان، قانونگذاری و حقوق اجرایی، نهادینه کردن مسؤولیت روحانیت و حوزه علمیه؛ نسبت به تعمیق عینیت دین و سیاست در نظام آموزشی و پژوهشی حوزه، مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است، ساعتی دیگر محمود احمدی نژاد، رییس جمهور کشورمان، آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی، رییس قوه قضائیه، و حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی، رییس تشخیص مصلحت نظام؛ سخنرانی خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب جامعه برتر

کتاب جامعه برتر

کتاب «جامعه برتر» با نگاهی عمیق و نو در کلمات گهربار امیرالمؤمنین علیه السلام، بحث امر به معروف و نهی از منکر را مورد بررسی قرار داده است.

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مقام اخوت ولی خدا

متن سخنرانی مقام اخوت ولی خدا در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

معرفت به ولیّ خدا

در این متن به معرفت به ولیّ خدا با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

لزوم جریان ولایت در حکومت

در این متن به لزوم جریان ولایت در حکومت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

لزوم تسلیم به ولی خدا

متن سخنرانی لزوم تسلیم به ولی خدا در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

فرهنگ شیعه، تسلیم ولایت بودن

متن سخنرانی فرهنگ شیعه، تسلیم ولایت بودن در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت

در این متن به تکامل انسانی در سایه پیروی از ولایت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ولایت؛ طریق هدایت و توحید

در این متن به ولایت؛ طریق هدایت و توحید با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

توسعه در جامعه ولایی

در این متن به توسعه در جامعه ولایی با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

لزوم تسلیم به ولی خدا

متن سخنرانی لزوم تسلیم به ولی خدا در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

حیات طیبه؛ حیاتی نورانی

در این بخش متن سخنرانی با عنوان حیات طیبه؛ حیاتی نورانی در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
Powered by TayaCMS