دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بوستان سعدی در مرکز صبا انیمیشن شد

No image
بوستان سعدی در مرکز صبا انیمیشن شد
بوستان سعدی به کارگردانی «ملوس مراد» در مرکز صبا انیمیشن می‌شود.
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مرکز صبا، مجموعه انیمیشن «بوستان سعدی» در 13 قسمت 10 دقیقه‌ای در حال ساخت است و در هر قسمت با توجه به حکایت مکتوب سعدی در اشعارش اتفاقی می‌افتد که این اتفاقات بیشتر از مسائل روزمره و شرایطی است که ممکن است برای هر شخص پیش آید که از آن به عنوان تجربه و پند یاد می‌کنیم.
ملوس مراد درباره این مجموعه انیمیشن گفت: در این مجموعه سعی شده از عناصری که حاکی از زندگی در قرن هفتم است، استفاده شود که در این مورد تحقیقاتی نیز صورت گرفت. همچنین در نوع دیالوگ‌هایی که در این مجموعه استفاده شده تا حد امکان از کلمات و جمله‌بندی خاص آن دوران استفاده خواهد شد.                                           
در همه داستان، سعدی نیز به صورت گذرا حضور دارد و از اتفاقات خاص هر داستان نسخه نویسی می‌کند و گاهی تنها بیتی از اشعارش را متناسب با حکایت داستان زمزمه می‌کند.                             
سید ارشاد میرشجاعی طراح شخصیت و طراح استوری برد این پروژه نیز می‌گوید: ما سعی کردیم در این کار شخصیت‌ها کاملا ایرانی باشند، به همین خاطر درمورد نقاشی‌های ایرانی و خصوصیات چهره ایرانی تحقیق کرده‌ایم تا بتوانیم آنها را در کار اعمال کنیم. برای طراحی شخصیت سعدی، اتودهای زیادی طراحی کردم و با استفاده از تصاویر کتاب‌ها و مجسمه وی، اتودها را پیش بردم و پس از رسیدن به طرح دلخواه تصمیم گرفتم تا کمی چهره سعدی را مناسب با مخاطب این کار یعنی کودک و نوجوان نزدیک کنم تا آنها بتوانند راحت‌تر با آن ارتباط برقرار کنند.                            
در حال حاضر 30 نفر در قسمت‌های مختلف روی این پروژه کار می‌کنند که بنابر پیش بینی‌ها، این کار در سال 1388 به پایان خواهد رسید.        
سایر عوامل این مجموعه انیمیشن عبارتند از: فیلمنامه‌نویس: مجید راستی، کارگردان و تهیه کننده: ملوس مراد، دستیار کارگردان: نگین طاهری، طراح شخصیت و طراح استوری برد: سید ارشاد میرشجاعی، طراح لی اوت: شهرام شیرزادی، طراح فضا:فاطمه پرداختی، طراح زمینه و پس زمینه: احسان عبداللهی، شف انیماتور: سعیدجلالیه، انیماتورها: سعیدجلالیه، بهنام برنجی، شهلا قاسمیان، جواد ابراهیم خانی، نگین طاهری، طراحان میانی:فائزه حسن وری، سحر افتخاریان، گلنوش طاهری، الهه کردلو و محمود جلالیه، طراح دسن: مهشاد پاکروان، چک دسن: نوگل طاهری، مسئول فنی پروژه:پوریا سازگار، مسئول کامپوزیت: ابراهیم پناهی شاد، لاین تست:مهدی احمدی‌فرد، شهاب موسوی.
 
منبع: www.farsnews.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

مقام اخوت ولی خدا

متن سخنرانی مقام اخوت ولی خدا در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

معرفت به ولیّ خدا

در این متن به معرفت به ولیّ خدا با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

لزوم جریان ولایت در حکومت

در این متن به لزوم جریان ولایت در حکومت با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

لزوم تسلیم به ولی خدا

متن سخنرانی لزوم تسلیم به ولی خدا در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

فرهنگ شیعه، تسلیم ولایت بودن

متن سخنرانی فرهنگ شیعه، تسلیم ولایت بودن در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام)

متن سخنرانی حقیقت ولایت انبیا و ائمه (علیهم السلام) در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام در این بخش قرار دارد.
No image

ولایت؛ نعمت مورد سوال در قیامت

در این بخش متن سخنرانی با عنوان ولایت؛ نعمت مورد سوال در قیامت در موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام آورده شده است.
No image

اهل ولایت؛ مسارعین در خیرات

در این متن به اهل ولایت؛ مسارعین در خیرات با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

ولایت معصومین(ع)؛ رشته اتصال به خدا

در این متن به ولایت معصومین(ع)؛ رشته اتصال به خدا با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
No image

توسعه در جامعه ولایی

در این متن به توسعه در جامعه ولایی با موضوع ویژگی های ولایت اهل بیت علیه السلام پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS