دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تغییر ساعت رسمی کشور

No image
تغییر ساعت رسمی کشور شورای نگهبان برای اعلام نظر در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور مهلت خواست
سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی گفت که این شورا برای اعلام نظر در خصوص طرح تغییر ساعت رسمی کشور که اواخر ماه گذشته به تصویب نمایندگان ملت رسیده بود از نهاد قانونگذاری درخواست استمهال کرد.
دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد، متذکر شد: اعضای شورای نگهبان بر این باور هستند که مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور نیازمند بررسی و کارشناسی بیشتر است و بر این اساس برای اعلام نظر در این زمینه، از نهاد قانونگذاری مهلت خواستند.
لازم به یادآوری است؛ طرح فوریتی تغییر ساعت رسمی کشور که یک بار به دلیل دخالت قوه مقننه در امور اجرایی از سوی شورای نگهبان قانون اساسی رد شده بود، بعد از اصلاحاتی در نشست علنی 31 مرداد سال جاری مجلس شورای اسلامی و با 121 رای موافق، 54 رای مخالف و 7 رای ممتنع تصویب شد.
بر اساس این طرح که دولت با آن مخالفت کرده است، از این پس هر ساله ساعت رسمی کشور در ساعت 24 نخستین روز فروردین ماه یک ساعت به جلو کشیده شده و در ساعت 24 روز 30 شهریور ماه، به حال سابق برگردانده می شود

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.
Powered by TayaCMS