دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مضرات شعر فاسد، از مواد مخدر بیشتر است

No image
مضرات شعر فاسد، از مواد مخدر بیشتر است آیت الله صافی گلپایگانی در جمع اعضای هیئت مدیره کانون شاعران و مداحان استان قم، با تأکید بر ترویج فرهنگ اخلاق و معنویت توسط شاعران و مداحان گفت: مضرات یک شعر و مطلب فاسد،‌ برای جامعه و جوانان بیشتر از مواد مخدر است. این مرجع تقلید با بررسی مقاطعی از تاریخ، از جمله قصیده معروف فرزدق، بیان داشت: یکی از مفاخر شیعیان، شعرایی هستند که در طول تاریخ با اشعار و مدایح خویش به ترویج مذهب کمک کرده‌اند و چه بسا یک قصیده اثری به مراتب بیشتر از هزاران سرباز و لشکر را درپی داشته است. وی با اشاره به اینکه بخش مهمی از فرهنگ ما را اشعار شعرای بزرگ و متعهد تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: شعرای بزرگ و متعهد،‌ در شعرهای خود به همه مباحث اخلاقی و‌ اعتقادی مانند توحید، معارف، الهیات و مدح و ثنای ائمه طاهرین توجه داشته‌اند و از گزافه‌گویی و چاپلوسی پرهیز می‌کردند. این مرجع تقلید شعر را یکی از آیات بزرگ خداوند و دلیل بر وجود عالم غیب دانست و گفت:‌ شعر فقط یک ذوق و قریحه نیست، بلکه یکی از آیات بزرگ خداوند متعال است و نشان می‌دهد که انسان متصل به جاهای دیگر است و از این رو می‌تواند مضامینی عمیق را بیافریند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

بررسي نسبت «داروينيسم» با «آتئيسم»

گرايش‌هاي آتئيستي، عبارتي است كه اخيراً از ساحت انديشه به ادبيات اجتماعي وارد شده‌اند.
ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

ولیعهد فتحعلی‌شاه و مرگ نابهنگام

شب از نیمه گذشته بود که نفس نایب‌السلطنه به شماره افتاد.
مرگ دومین شاه قاجار

مرگ دومین شاه قاجار

اول آبان ماه ۱۲۱۳ فتحعلی‌شاه قاجار، پس از ۳۶ سال و ۸ ماه حکومت، در جریان سفر به اصفهان درگذشت.
مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

مروری بر 12 اثر شهید آیت ا... سیدمصطفی خمینی

آیت‌ا... سیدمصطفی خمینی، در نخستین روز آبان ماه سال 1356، در حالی که تنها 46 سال از عمر بابرکتش می‌گذشت و همراه با پدر بزرگوارش، ایام تبعید در نجف را می گذراند، به شهادت رسید.
کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

کدام شکست های مأمون، زمینه ساز به شهادت رساندن امام رضا(ع) شد؟

نقشه‌ای که مأمون با همکاری استاد و راهنمایش، «فضل بن سهل» طراحی کرده‌ بود، به ظاهر هیچ عیب و نقصی نداشت؛ با پذیرش ولایتعهدی توسط امام رضا(ع)، مأمون و وزیرش می‌توانستند هر اقدام و دستور حکومتی را به آن حضرت منتسب کنند.

پر بازدیدترین ها

Powered by TayaCMS