دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

پذیرش طلبه در دوره تربیت راهنمای سطح دو تبلیغ

No image
پذیرش طلبه در دوره تربیت راهنمای سطح دو تبلیغ مرکز آموزش‌های تبلیغ حوزه علمیه قم، برای سال تحصیلی 88-87 با هدف ایجاد رشد علمی، تربیت نیروهای کارشناس به منظور پاسخگویی به نیازهای علمی و فرهنگی و نیز آشنایی بیشتر طلاب با روش‌ها و فنون تبلیغ، ثبت نام می‌نماید.
به گزارش مرکز خبر حوزه، اتمام سطح یک حوزه، سپردن تعهد کتبی مبنی بر شرکت در دروس اصلی(فقه و اصول) پایه 7تا9 حوزه، برخورداری از صلاحیت اخلاقی، سیاسی و اجتماعی، قبولی در آزمون ورودی و کسب امتیاز در مصاحبه حضوری، عدم منع قانونی تحصیل رسمی از نظر نظام وظیفه، دارا بودن حداکثر سی سال سن و برخورداری از توانایی جسمی از جمله شرایط ثبت نام دراین دوره می‌باشد.
علاقمندان با در دست داشتن مدارک مورد نیاز شامل دو قطعه عکس پشت نویسی شده، تصویر صفحه اول شناسنامه، تکمیل فرم ثبت نام و ارائه گواهی سطح یک از مرکز مدیریت حوزه علمیه قم فرصت دارند تا 28 اسفند ماه به آدرس قم، 45 متری شهید صدوقی، 20 متری فجر، 20 متری دانش، مجتمع شهید صدوقی فاز 7 و یا مدرسه عالی دارالشفا روبروی ساختمان اداری، محل ثبت نام هجرت بلند مدت مراجعه نمایند.
مواد آزمون تفسیر نمونه سوره انعام، شرح لمعتین و اصول فقه مرحوم مظفر، پرسش‌ها و پاسخ‌های استاد مصباح یزدی، اطلاعات عمومی شامل سیره پیشوایان، شناخت کشورهای اسلامی و متن قانون اساسی می‌باشد.
اعطاء مدرک تحصیلی سطح دو تبلیغ، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و معافیت از دروس عمومی حوزه از مزایای جانبی این طرح است.
علاقمندان با شماره تلفن‌های 2914971-2912699-0251 تماس بگیرند.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

رفتار و منش امام خمینی (ره) با دختران

در همۀ جوامع بشری، تربیت فرزندان، به ویژه فرزند دختر ارزش و اهمیت زیادی دارد. ارزش‌های اسلامی و زوایای زندگی ائمه معصومین علیهم‌السلام و بزرگان، جایگاه تربیتی پدر در قبال دختران مورد تأکید قرار گرفته است. از آنجا که دشمنان فرهنگ اسلامی به این امر واقف شده‌اند با تلاش‌های خود سعی بر بی‌ارزش نمودن جایگاه پدر داشته واز سویی با استحاله اعتقادی و فرهنگی دختران و زنان (به عنوان ارکان اصلی خانواده اسلامی) به اهداف شوم خود که نابودی اسلام است دست یابند.
تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

تبیین و ضرورت‌شناسی مساله تعامل مؤثر پدری-دختری

در این نوشتار تلاش شده با تدقیق به اضلاع مسئله، یعنی خانواده، جایگاه پدری و دختری ضمن تبیین و ابهام زدایی از مساله‌ی «تعامل موثر پدری-دختری»، ضرورت آن بیش از پیش هویدا گردد.
فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

فرصت و تهدید رابطه پدر-دختری

در این نوشتار سعی شده است نقش پدر در خانواده به خصوص در رابطه پدری- دختری مورد تدقیق قرار گرفته و راهبردهای موثر عملی پیشنهاد گردد.
دختر در آینه تعامل با پدر

دختر در آینه تعامل با پدر

یهود از پیامبری حضرت موسی علیه‌السلام نشأت گرفت... کسی که چگونه دل کندن مادر از او در قرآن آمده است.. مسیحیت بعد از حضرت عیسی علیه‌السلام شکل گرفت که متولد شدن از مادری تنها بدون پدر، در قرآن کریم ذکر شده است.
رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

رابطه پدر - دختری، پرهیز از تحمیل

با اینکه سعی کرده بودم، طوری که پدر دوست دارد لباس بپوشم، اما انگار جلب رضایتش غیر ممکن بود! من فقط سکوت کرده بودم و پدر پشت سر هم شروع کرد به سرزنش و پرخاش به من! تا اینکه به نزدیکی خانه رسیدیم.
Powered by TayaCMS