دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب معیار ثبوتی صدق قضایا منتشر شد

No image
کتاب معیار ثبوتی صدق قضایا منتشر شد
کتاب معیار ثبوتی صدق قضایا به قلم حجت الاسلام احمدحسین شریفی وارد بازار نشر شد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب معیار ثبوتی صدق قضایا از سوی انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منتشر شد.
این اثر پژوهشی در قلمرو معرفت شناسی است که می‌کوشد در پنج فصل با روش علمی و منطقی به «چیستی ملاک ثبوتی صدق» پاسخی روشن و مستدل ارائه دهد.
فصل اول این کتاب به کلیات معناشناسی، با مباحث تفکیک چیستی، ملاک و معیار صدق، معناشناسی صدق، گسترده بحث صدق، قلمرو صدق و تعیین محل بحث، تنوع تئوری‌ها درباره معنای صدق، تئوری مطابقت، تاریخچه نظریه مطابق پرداخته است.
عنوان فصل دوم کتاب، «موصوف صدق» است و بررسی نظریه کواین، نظریه عرف زبان، رابطه قضیه و تصدیق ، دیدگاه ویلیام آلستون در مورد قضیه و موارد متعدد دیگر ذیل این عنوان بررسی شده است.
فصل سوم این کتاب با نام «مطابقت صدق قضیه با واقع» است که به بررسی مباحثی چون فاکت به عنوان مطابق صدق قضایا، دیدگاه ویتکنشتاین متأخر، دیدگاه راسل، اشکال دیویدسن و نقد و بررسی نظریه‌های فاکت‌های کلی(عام) و فاکت‌های شرطی پرداخته است.
نفس‌الامر به عنوان مطابق صدق قضایا عنوان فصل چهارم این کتاب است که دارای سرفصل‌های معناشناسی نفس‌الامر، انواع دیدگاه‌ها درباره نفس‌الامر، تفسیر مورد قبول در مورد نفس‌الامر، رابطه نفس‌الامر با خارج و ذهن، رابطه نفس‌الامر و اصالت وجود است.
فصل پنجم این کتاب به بررسی نسبت مطابقت پرداخته و نقد نظریه‌‌های بداهت، مطابقت به معنای مشابهت، مطابقت به معنای تماثل یا هم‌نمودی، تقریر راسل، مطابقت به معنای حکایت، توجه به چگونگی مطابقت مفردات قضیه با واقع را بیان کرده است.
کتاب معیار ثبوتی صدق قضایا به قلم حجت الاسلام احمدحسین شریفی در 335 صفحه با شمارگان 1500 نسخه در قطع رقعی برای نخستین بار در سال جاری از سوی انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منتشر شد.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هویت زنانه در تندباد تاریخ

هویت زنانه در تندباد تاریخ

✍️ سعید احمدی
سگ کی؟

سگ کی؟

✍️ سعید احمدی 
کارهای کثیف

کارهای کثیف

✍️ سعید احمدی 
الهیات جنگ...

الهیات جنگ...

یادداشت

پر بازدیدترین ها

No image

زاهدی پیکارگر

یک روحانی با صفای خالصی بود که من گمان می کنم مهمترین حسن ایشان که مرحوم شهید دکتر بهشتی راهم به ایشان علاقمند کرده بود همین صداقت وصافی وصفای این مرد بود.
Powered by TayaCMS